De sterkste drank die buik vet onmiddellijk verbrandt

1

Het volgende drankje staat bekend als balsem en verwijdert overtollige lichaamsvet en water, verbetert de hersenfunctie, gehoor, zicht en geheugen.

Deze drank bestaat uit mierikswortel, ongepelde citroen en honing. U weet wellicht alvast de voordelen van honing en citroenen, maar de gezondheidsvoordelen van mierikswortel zijn misschien nog niet bekend bij u.

Mierikswortel is een krachtige en bittere plant met tal van voordelen voor de gezondheid. Het helpt bij het verliezen van gewichtsverlies, verlaagt de bloeddruk, verzacht ademhalingsaandoeningen, verstevigt botten, versterkt het immuunsysteem, bevordert gezonde spijsvertering en verbetert de gezondheid van het hart.

De ongelooflijke gezondheidsvoordelen en het belang van deze plant zijn sinds de oudheid bekend en tot op de dag van vandaag, iedereen maakt gebruik van deze plant.

Deze plant zit vol met voedingsstoffen en mineralen zoals voedingsvezel, vitamine C, foliumzuur, calcium, kalium, zink, magnesium en mangaan. Het bevat ook enzymen en oliën zoals sinigrine, een krachtig glucosinolaat. Mierikswortel bevat lage hoeveelheden calorieën, ongeveer 6 per portie en heeft geen vet. Dit betekent dat het ideaal is voor gewichtsverlies.

Recept om buikvet te verbranden

-125 g mierikswortel
-3 citroenen (je moet ze 10 minuten in een kom vol water en een eetlepel azijn zetten om pesticiden te elimineren)
-3 eetlepels honing

Voorbereiding van de drank die het buikvet verbrandt:

– Voeg 125 gram mierikswortel toe aan de blender en meng het goed.
– Niet de citroenen schillen, alles wat u hoeft te doen is snijden en de zaden verwijderen. Stop ze vervolgens in de blender.
Meng het mengsel tot het glad wordt.
-Dan kunt u de honing toevoegen en opnieuw mengen. Bewaar de drank in een stevig gesloten pot in de koelkast.

Share.

About Author

1 reactie

Leave A Reply