Deze Japanse Methode zal u helpen om u snel van buikvet te ontdoen

0

Als u een van die mensen bent die op zoek is naar een oplossing voor het verwijderen van dat vervelende buikvet en als u al talloze manieren hebt geprobeert om dit te bereiken, bent u op de juiste plek. We schrijven dit artikel vandaag om u een methode te presenteren die u zal helpen om u van dat buikvet te ontdoen.

Deze methode werd uitgevonden door de Japanse acteur Miki Ryosuke. Hij ontdekte deze methode die hem hielp om in een paar weken 13kg te verliezen en 12cm (4.7 “) van de taille af te krijgen. Het resultaat kwam als een bijwerking van een rugpijnverlichting oefening die door een arts voorgeschreven was. Het beste bij de oefening is dat het slechts 2 minuten per dag duurt.

U kunt deze techniek thuis proberen en het gewicht verliezen. Nu laten we zien wat u moet doen.

Hoe werkt de methode?

Ryosuke noemde dit een langademig dieet. De techniek houdt in dat u een bepaalde positie neemt, met een drie seconden inademing en een sterke 7 seconden uitademing.

Veel Europese artsen gebruiken deze ademhalingsoefeningen voor gewichtsverlies. Zo denken ze dat ze werken: het vet bestaat uit zuurstof, koolstof en waterstof. Wanneer de zuurstof dat we inademen, de vetcellen bereikt, verdelen ze deze in componenten (water en koolstof). Dus hoe meer zuurstof je lichaam gebruikt, hoe meer vet we kunnen verbranden.

Hoe het uit te voeren

Het enige wat u moet doen is de oefening als volgt uitvoeren gedurende 2-10 minuten.

Eerst, sta op en druk één been naar voren en de andere naar achteren.
Span vervolgens de billen en verplaats het gewicht naar de achtervoet.
Begin met inademen gedurende 3 seconden terwijl u de armen boven het hoofd houdt.
Adem 7 seconden krachtig uit en span de spieren van het lichaam.

Dat is het! Voer gewoon de methode uit en verlies het gewicht gemakkelijk. Experts zeggen zelfs dat deze methode de spieren van het lichaam zal versterken en het metabolisme zal verhogen. Aan de slag dus!

Share.

About Author

Leave A Reply