De man die 50 kg verloor door een jaar alleen aardappelen te eten, onthult de waarheid

0

Deze man heeft meer dan 50kg verloren door een jaar lang alleen aardappelen te eten. Hij beweert ook dat zijn cholesterolgehalte daalde terwijl hij gewicht verloor.

Andrew Taylor uit Australië, Melbourne zegt dat dit dieet hem heeft geholpen om zijn verslaving te bestrijden om ongezond voedsel te eten. Echter, mensen groeiden elke dag meer sceptisch of hij wel de juiste manier kiest om het te doen.

Aangezien Taylor het moeilijk had om met zijn ongezonde gewoontes te stoppen, dacht hij dat er één soort eten zou zijn dat hij elke dag graag zou willen eten. Dat is toen hij besloot op een aardappel-alleen dieet te gaan . Plus, ze zijn lekker en gezond om te eten.

De Aardappel Dieet Kampioen
Aardappelen bevatten ijzer, vitamine C en vezels, samen met de benodigde hoeveelheid koolhydraten die het lichaam nodig heeft. Hoewel Taylor zijn dieet op sociale media heeft geplaatst om mensen te inspireren om het dieet te proberen, hebben sommigen hem daarvoor gekritiseerd.

Maar, Taylor zegt dat zijn dieetbeperking zijn sociaal leven helemaal niet heeft beïnvloed. Om de dingen interessanter te maken, belde hij zelfs de restaurants voordat hij erheen ging om te zien of ze aardappelen op het menu hadden.

Om zijn verlangens voor andere levensmiddelen te overwinnen, heeft hij een aantal interessante toppings zoals koolsla of bonen chili over de aardappelen gegeten. Ter gelegenheid van zijn verbazingwekkende prestaties besloot Taylor op 1 januari 2017 een diner met andere voedingsmiddelen te plannen.

Zelfs na veel diëtisten en voedingsdeskundigen zeiden dat hij een tekort aan voedingstoffen zou krijgen, leek zijn gezondheid elke dag drastisch te verbeteren. Als gevolg daarvan heeft Taylor’s dokter zijn allen aardappel-dieet goedgekeurd. Taylor blijft mensen uitdagen om dit dieet te proberen en het voor zichzelf te zien.

Is het Aardappel-alleen dieet goed of slecht?
Het hangt allemaal af van je dieet en hoe je lichaam erop reageert. Het kan effectief zijn voor sommigen, en teleurstellend voor anderen. Niettemin is het consumeren van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen cruciaal voor het behoud van een gezond lichaam.

Hoewel dit regime laag is in vet, kan het beperkte verbruik van slechts één voedsel constipatie veroorzaken. Plus, het heeft omega drie vetzuren die belangrijk zijn voor het hart en de hersenen. Uiteindelijk zou uw lichaam misschien geen vitaminen A, K en E. hebben.

Daarom kan dit dieet goed zijn voor mannen, maar niet voor vrouwen. Dus, het is geen goed idee voor de meeste mensen, vooral diegenen die meer vitaminen en voedingsstoffen nodig hebben om te functioneren.

Vertel ons uw gedachten. Zou je overwegen om dit dieet te proberen, of heb je het al geprobeerd? Laat een reactie achter en laat het weten wat u gelooft dat het beste is om te eten om gewicht te verliezen.

Share.

About Author

Leave A Reply