Snel en gemakkelijk afvallen met het Japanse ochtend Bananen Dieet

0

Eet elke ochtend een banaan en verlies binnen 10 dagen tot 10 pond, en het beste is, dat het ’s ochtends-banaan dieet regime geen speciale inspanning nodig heeft, noch enkele specifieke veranderingen in je dieetgewoonten. Dit is waarom dit dieet populair werd nadat Hitoshi Watanabe het eerst in zijn boek “The Morning Banana Diet” heeft gepresenteerd.

Het is vrij simpel: in de ochtend mag je alleen bananen eten en water drinken bij kamertemperatuur. U kunt de hele dag door eten. Is het echt zo simpel?

Na een groot aantal mislukte pogingen om gewicht te verliezen, besloot Watanabe zijn ervaring op te schrijven met alle dieetregimes die hij eerder had geprobeerd, met inbegrip van de wetenschappelijke kennis van zijn vrouw Sumiko, een farmaceut, die zij opgedaan heeft tijdens het onderzoek op het gebied van preventieve medicatie.

Samen creëerden zij een methode, het ‘Ochtend Bananen Dieet’, en werden populair bij mensen die niet echt graag zweten in de sportschool. Zwaarlijvige mensen worden meestal geadviseerd om te trainen om meer calorieën te verbranden, maar Watanabe heeft hen geholpen om deze ochtend marteling te vermijden en een eenvoudige oplossing aan te bevelen: een frisse banaan eten en een glas water in de ochtend drinken en natuurlijk mag je niets anders eten tot de lunch.

Bananen zitten vol met resistente zetmeel dat het gewichtsverliesproces actief stimuleert.

Natuurlijk hebben niet alle soorten zetmeel hetzelfde effect. Stivel is verdeeld in verteerbaar en resistent zetmeel. Bestendig zetmeel ontbindt niet in de dunne darm, maar gaat rechtstreeks in de dikke darm waar het fermentatieproces begint. Bacteriën maken resistief zetmeel in korte keten vetzuren die cellen voeden en bijdragen tot een gezonder maagdarmkanaal.

Hoeveel bananen moet je voor het ontbijt eten?

Er is geen strikte regel die je moet volgen, eet gewoon genoeg bananen om je vol te houden. Japanners hebben de regel van 80/20, omdat ze geloven dat mensen hun maag nooit met voedsel zouden moeten overbelasten.

Acht delen van een volle maag gaan voor het individu, en twee delen gaan naar de dokter. Daarom eten de meeste mensen slechts 80% van wat ze wordt geserveerd en laten de resterende 20% van hun voedsel achter.

Drink altijd een glas warm water in de ochtend om uw stofwisseling te stimuleren. Wacht ongeveer een uur en eet een banaan. Als u na 20 minuten nog steeds honger hebt, eet nog een banaan. Wees voorzichtig, u moet altijd rauwe bananen eten.

In zijn boek legt Watanabe uit dat u geen melk en alcohol tijdens het dieetschema mag consumeren, en uw laatste maaltijd dient om 8 uur te zijn. Ga rond middernacht naar bed, omdat wetenschappers geloven dat laat naar bed gaan in verband staat met obesitas.

U kunt alles eten als lunch en diner, en als u honger hebt tussen uw maaltijden, eet wat fruit.

Wat maakt het bananendieet zo bijzonder?

Het is super gezond
Bananen zijn rijk aan vezel-, kalium- en boosten-energie
Bananen zijn goedkoop, dus je hoeft geen klein fortuin aan superdure producten uit te geven
Regelmatig ontbijten verhoogt de stofwisseling en voorkomt dat u tijdens de dag overeet
Als u geen koffie in de ochtend drinkt, kunt u de glucose en uw eetlust gemakkelijk regelen
Een glas water bij kamertemperatuur verhoogt de stofwisseling
Vermijd eten na 20 uur en verminder de late nacht snacks en regel je gewicht
Vermindert de alcoholinname
Banaan dieet is ook een geweldige manier om zich te ontdoen van cellulitis.

Share.

About Author

Leave A Reply