Als u over de 30 bent en snel gewicht wilt verliezen, is deze Smoothie voor u

0

De grote hoeveelheid plichten en verantwoordelijkheden die we elke dag hebben, is niet makkelijk, er komt een punt waar we niet weten wat we eerst moeten doen, gezien de hoeveelheid dingen die we moeten afmaken, vrij groot zijn, waardoor we last van stress hebben.

Die emotionele staten, zoals stress of zelfs angst, veroorzaken dat we onze gezondheid opzij te zetten en alles te beginnen te consumeren wat we dichtbij in onze keuken hebben, geloof het of niet, deze eenvoudige uitleg is een van de grootste oorzaken van overgewicht in de wereld. Natuurlijk, Het helpt ook niet dat alle producten die we kopen, chemische bewerkte producten zijn.

Juist vanwege deze stress kopen we de dingen die gemakkelijk(lees snel) te bereiden zijn en zelfs chemisch zijn, omdat natuurlijk en gezond voedsel meestal een voorbereidingsperiode heeft, dus is overgewicht aan de orde van de dag, maar vandaag brengen we u een recept dat ons lichaam zal reinigen en helpen om het vet dat we hebben verzameld weer kwijt te raken.

HET RECEPT DAT JE GEWICHT LAAT VERLIEZEN, VERLIEZEN, SNEL EN NATUURLIJK

Hier is wat je nodig hebt om de smoothie te maken:

-Anderhalf liter water
-1 eetlepel honing
-1 eetlepel gemalen kaneel
-1 kop hele haver

Bereiding:

Plaats de haver in een vat water en bedek het vervolgens met een doek. U moet het ongeveer 7 uur staan weken, zodat het goed kan werken.
Zodra de tijd is verstreken, giet het af.
Stop nu de haver in een blender met kaneel, honing en water.
Meng alles goed te mengen, neem de tijd te, omdat dit zo homogeen mogelijk moet zijn.
Na afloop gieten we alles in een container en zetten we het in de koelkast.

Consumptie

U moet dit recept twee keer per dag, één keer in de ochtend en voordat u gaat slapen.
Daarnaast raden we aan veel water te nemen, omdat dit u ook veel kan helpen.

Share.

About Author

Leave A Reply