Detox je organen en verlies snel vet snel deze eenvoudige vet uitspoelende water infusie

0

We zijn allemaal bezig met gezond te zijn, gewicht te verliezen en het leven ten volle te leven. Helaas, slecht eten is verleidelijk, en water en lucht kwaliteit in combinatie met een dynamische levensstijl maken het heel moeilijk en bijna onmogelijk.

Gifstoffen bouwen op in onze organen, vooral in onze lever, nieren en lymfatisch systeem. Het overtollige vet in onze lichamen brengt ons in gevaar en maakt ons hart harder.

Water is een van de meest krachtige ingrediënten die gifstoffen en afval uitspoelen uit het menselijk lichaam. We kunnen het water zelfs krachtig maken door er iets aan toe te voegen. Het is absoluut ongelooflijk hoeveel sterker je water kunt maken.

JE HEBT NODIG:

– 1 kopje organisch, laag natrium tomaten sap.
– Een halve organische citroen
– 2 eetlepels organische gember, geraspt
– 2 organische selderijstengels
– Hete saus (voor smaak)

INSTRUCTIES:

Meng de gember en het tomatensap grondig. Ik voeg altijd een beetje peper of hete saus toe voor smaak, alleen omdat ik van pittige dingen hou en het helpt je om extra gewicht te verliezen.

Garneer met de selderij. Zorg ervoor dat je de selderij echt eet. Zodra je de natuurlijke detoxdrank hebt geconsumeerd, drink een groot glas water, maar langzaam. Drink het niet allemaal tegelijk.

Herhaal dit 3 keer per dag.

Share.

About Author

Leave A Reply