Hoe u van al uw buikvet afkomt met Vicks Vaporub (plus nog veel meer andere toepassingen)

0

Vicks is een eeuwenoude menthol crème die bedoeld is om hoofd-, keel- en borstverstopping te verlichten – maar wist je dat het nog veel meer kan doen dan alleen de borst onstoppen? Ja, dit verbazingwekkende product is al meer dan 100 jaar in gebruik en is een van de meest gebruikte producten over de toonbank. In de afgelopen tijd is er veel sprake geweest van unieke en onconventionele manieren om deze geurige zalf te gebruiken.

Ja, je zult versteld staan als we je vertellen dat veel mensen over de hele wereld Vicks VapoRub gebruiken voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen en kleine kwaaltjes, zoals: hoofdpijn, verkoudheid, hoesten, verstopte neus, borst en keel benauwdheid. Maar je moet weten dat Vicks VapoRub veel meer kan doen dan dit. Ja, er zijn veel verschillende manieren om dit product te gebruiken. Zoals gezegd, kun je dit product gebruiken voor veel verschillende aandoeningen, dan gewoon een overbelaste borst. Lees het artikel en maak je klaar om verbaasd te zijn, want in dit artikel gaan we 21 geweldige toepassingen van Vicks laten zien die je nog niet eerder gehoord hebt.

Ga gewoon door en geniet van de rit! En vergeet niet om op het deelknop aan het einde van dit artikel te klikken. Bedankt!

Weert muggen af – als je muggen weg wilt jagen, moet je een beetje van dit product op je kleding en/of huid aanbrengen. Je zult verbaasd staan over de resultaten!

Sinus Hoofdpijn – het is heel simpel! Je hoeft alleen Vicks VapoRub onder je neus toe te passen en diep adem te halen. De menthol van Vicks VapoRub zal je helpen om de hoofdpijn te kalmeren.

Gemakkelijk van Acne afkomen – Je hoeft slechts een paar keer per dag Vicks VapoRub op de acne aan te brengen. Het zal je acne uitdrogen en het aangetaste gebied verzachten.

Jaag insecten weg – het is heel simpel! Je hoeft Vicks VapoRub alleen op je nek, binnenknieën, ellebogen en achter je oren te wrijven. Of, als je tijdens een picknick vliegen wilt weren, open de Vicks VapoRub pot. Bovendien is dit de beste milieuvriendelijke truc.

Geen blauwe plekken meer – wist je dat als je een snufje zout met Vicks VapoRub combineert en dit mengsel op een frisse blauwe plek toepast, het je helpt deze snel weer kwijt te raken?

Velicht spierpijn – ja, je kan pijnlijke spieren verlichten door je zere spieren te masseren met Vicks VapoRub. Zorg ervoor dat je dat gebied met een warme en droge handdoek bedekt wanneer je daarmee klaar bent. Ga liggen tot de pijn vermindert. Opmerking: gebruik deze eenvoudige truc 3 keer per dag.

Hydrateer je huid – als je een droge huid hebt, moet je Vicks VapoRub alleen op je huid wrijven en je wordt verbaasd over de resultaten.

Tennis Elleboog – als je van de pijn van een tennis elleboog af wilt komen, moet je Vicks VapoRub toepassen en de menthol en kamfer helpen je de pijn te verlichten. En zorg ervoor dat je Vicks VapoRub blijft gebruiken totdat de pijn stopt.

Behandel gebarsten hielen – hoe te gebruiken: Je hoeft enkel Vicks VapoRub aan je voeten en hakken aan te brengen en vervolgens je sokken aantrekken. Wanneer je de volgende ochtend opstaat, moet je de voeten wassen met warm water. Exfolieer de verzachtte huid met puimsteen.

Vingernagel of Teennagel Schimmel – je moet Vicks VapoRub op de besmette teennagel of vingernagel aanbrengen, twee keer per dag. Dan moet je de sokken aantrekken. Opmerking: vergeet niet om je nagels te trimmen totdat je het geïnfecteerde deel volledig hebt verwijdert.

Ontlast Symptomen van verstopping en Hoest – Je moet Vicks alleen op je keel en borst toepassen.

Voorkom dat je kat krabt – als je niet wilt dat je kat ergens aan gaat krabben, moet je er enkel Vicks op wrijven geschikt voor je ramen, muren en deuren.

Snelle genezing van snijwondjes en splinters – je hoeft alleen Vicks VapoRub op elke splinter of snijwond toe te passen om de tijd van genezing te verhogen en infectie te voorkomen.

Reuk-vrije Racepaarden – veel professionele racers over de hele wereld wrijven Vicks onder de neusgaten van racepaarden op de racedag. Dit voorkomt dat de paarden door de fascinerende geur van de vrouwelijke pony worden afgeleid en houden ze de focus gericht op de race.

Striae – als je de zichtbaarheid van deze verschrikkelijke streepjes wilt verminderen, moet je Vicks VapoRub alleen op het betreffende gebied toepassen.

Voorkom dat je huisdier in huis plast – hoe dit werkt: als je het huisdier niet op het tapijt of in het huis wilt laten plassen, moet je een open potje Vicks op die gebieden plaatsen.

Eczeem-vrij – pas Vicks VapoRub toe op het aangetaste gebied om de ontsteking en jeuk van eczeem te verlichten.

Verlicht Oorpijn – Doe een beetje Vicks VapoRub op een katoenen watje en plaats het dan in het pijnlijke oor. Je ziet onmiddellijk opluchting. Of u kunt deze methode in plaats daarvan gebruiken – verwarm een teentje knoflook in de magnetron gedurende 10 seconden en doe dan wat Vicks VapoRub op een van de uiteinden van het teentje en plaats het in je oor.

Voetschimmel – je hoeft alleen twee keer per dag Vicks VapoRub toe te passen als je voetschimmel wilt genezen.

Verwijder Wratten – Vicks twee keer per dag aanbrengen en bedek het met gaas en een sok. In een paar dagen voel je je beter. Doe dit gedurende ongeveer twee weken totdat de wrat verdwijnt.

Vetverbrandende creme – Je kunt ook Vicks VapoRub gebruiken om gelokaliseerd vet te verminderen en het gewenste figuur te krijgen. Vicks VapoRub is geen magische crème (het laat je vet niet verdwijnen), maar kan vetverbranding stimuleren in het problematische gebied, zoals benen of buik. Het kan je helpen om vetcellen te bestrijden en te vernietigen, cellulitis verwijderen en huidweefsel strak te maken. Hier is wat je moet doen – je moet gewoon een creme maken met Vicks VapoRub, kamfer, bakingsoda en een beetje alcohol. Dan moet je deze crème op de problematische gebieden aanbrengen en bedekken met zwart plastic of een klemstrook.

Share.

About Author

Leave A Reply