De 4 beste oefeningen voor de binnenkant van je dijen

0

De Victoria’s Secret Angels werkten superhard om in prima conditie te komen voor de camera.

In dit artikel brengt Natuurlijf u vier exclusieve workouts inclusief een workout video met Lily Aldridge.

Voor elk van de onderstaande bewegingen doe je vier sets van acht herhalingen. Het is belangrijk om voor en tussen elke oefening te strekken.

DE MOVE: LEG LIFTS

Je moet aan je linkerkant liggen, vlak tegen de vloer. Rust je hoofd op je linker bovenarm. Je moet je rechter (bovenste) been aan de knie buigen en over je linkerbeen overkruisen, met je rechterarm op je rechterheup. Hou je linker been recht in die tijd. Houd de linkerbeen ongeveer zes centimeter van de vloer met behulp van de innerlijke dijspier. Verlaag je been langzaam door de weerstand van de innerlijke dijspier te gebruiken.

DE MOVE: OUTER THIGH LIFTS

Het is tijd om aan dat rechterbeen te werken. Lig op je linkerkant, en leg je rechterbeen rechtuit, met parallelle heupen, met je buik vast. Eerst omhoog, doe dan cirkels en stabiliseer je bewegingen met je kern.

DE MOVE: ONE-LEGGED BRIDGE

Je zou plat moeten liggen met je rug tegen de mat. Met de buik in en haal je heupen op tot je voeten in de demi pointe zijn. De voeten plat houden, om te wijzigen. Til dan het rechterbeen op met de heupen omhoog. Je moet het been verlagen, nog een brug maken en been neerleggen en herhalen.

THE MOVE: LUNGE WITH SWAN ARMS

Sta op je tenen, buig beide knieën in de stapelpositie. Strek omhoog, trek de ellebogen hoog uit naar je hielen.

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply