Genoeg van diëten, Ik had nooit gedacht dat mijn vrouw 12kg zou verliezen in 21 dagen alleen door deze drank te drinken

0

We weten dat het menselijk lichaam een perfecte machine is en daarom constant onderhoud en verbetering nodig heeft. U moet de beste voedingsstoffen en elementen hebben om het goed te laten functioneren.

Soms overdrijven we echter en wanneer kleine ongelukken zich voordoen die zich voordoen in de vorm van kwalen of problemen die veroorzaakt worden door verandering van het gewicht. Het maken van de perfecte machine vereist andere voedingsstoffen en activiteiten om optimaal te kunnen werken.

Daarom brengen we vandaag een zeer nuttig en simpel middel dat u weer een stapje dichter bij het perfecte lichaam kan brengen, dat u weet dat u hebt, het moet slechts terugkeren naar zijn natuurlijke werking. Echter, dat vereist ook geduld en een verandering in levensstijl, dit is slechts een kleine stap die het makkelijker zal maken.

We hebben het volgende nodig:

-Een lepel geraspte gember
-Een geschilde komkommer en gesneden
-Een paar citroenen
-Muntbladeren
-Mineraal water

Bereiding:

Met dit recept helpen we u om gewicht te verliezen, maar onthoud dat het maar het begin is.

Laat het water in een pot koken tot het kookpunt, wanneer het aan de kook is, voeg de muntbladen toe en doe het vuur uit. Laat staan voor een paar minuten en opslaan in een andere container. Tegelijkertijd combineren we het citroensap dat we hebben geëxtraheerd en we zullen de komkommer en gemberplakken toevoegen. We zullen ook een paar stukjes citroenschil toevoegen. We zullen de twee preparaten mengen en bevriezen.

Consumeer een glas elke dag voor een week, dan verhogen tot twee voor de daarop volgende week. Het idee is om uiteindelijk 3 glazen per dag te drinken aan het eind van de maand. Deze drank zal helpen met ontgiften en zal het geaccumuleerde vet van je lichaam gebruiken om het om te zetten in energie.

https://www.youtube.com/watch?v=bJwiRSshhFU

Share.

About Author

Leave A Reply