Havermout Likeur Afslanken Resultaten in een week!

0

Er zijn een aantal goede redenen die haver zo’n krachtig voedsel maken, niet alleen zit het vol met vezels, een voedingsstof die het vermogen heeft om de gezondheid te verbeteren en het gewichtsverlies te versnellen, het is ook een van de beste bronnen van zetmeel. Dat is de voedingsstof die helpt om langzaam voedsel te verteren en veroorzaakt de vrijgave van spijsverteringszuren die de eetlust onderdrukken en de verbranding van calorieën versnellen. In feite blijkt uit een studie dat het uitwisselen van slechts 5 procent van de dagelijkse zetmeel koolhydraten het metabolisme zou kunnen vergroten met een heleboel: 23 procent.

U kunt meer gewend zijn aan havermout in de ontbijtkom dan in een groot glas, maar het mengen met vruchten en andere ingrediënten kan een smakelijke en gezonde smoothie maken. Als onderdeel van een laag-calorie maaltijdplan kunnen havermoutdranken u helpen om gewicht te verliezen, maar u kunt het niet alleen doen.

De shake bereiden

U hoeft maar één kop havermout in vlokken, een beetje kaneel, een takje of twee lepeljes poeder en twee liter water te hebben. U moet de ingrediënten in de blender goed mixen tot u een geheel homogene stof hebt. Het is raadzaam om twee eetlepels honing te nuttigen om te zoeten. Als er nog sporen haver zijn, kunt u het opnieuw in de blender mengen.

Als het klaar is, bewaar het in de koelkast. U kunt elke ochtend dagelijks een glas van deze stof drinken, het is ideaal om het een keer voor elke maaltijd te drinken, zodat u het gevoel van een volle maag zal houden en de maaltijden goed in uw maag gaan vallen, zodat u niet snel honger krijgt. Het kan voor een maand op rij worden genomen, hoewel het wordt aanbevolen om het als een dieet gewoon erbij te houden om langere blijvende resultaten te behouden.

Vervangt wat voedsel

Aangezien calorie-snijden een belangrijk onderdeel van gewichtsverlies is, kan het gebruik van havermoutdrankjes als maaltijdvervangers het totale aantal calorieën in een dag verminderen. Voor de strategie om te werken, moet uw drank minder calorieën bevatten dan het voedsel dat u vervangt, dus gebruik gematigde portiegroottes. Het is raadzaam om te mengen met ingrediënten die rijk zijn aan voedingsstoffen, maar lage calorieën zoals stukken banaan, verse of bevroren bessen en vetvrije Griekse yoghurt.

Beperkende factoren

Het nemen van havermout zonder het veranderen van uw levensstijl zal inefficiënt zijn en helpt u niet om gewicht te verliezen. Om constant af te vallen, moet u minder calorieën eten en dat consistente eetpatroon onderhouden. Regelmatige oefening zal u ook helpen om vet te verbranden en gewicht te verliezen. Wees u ervan bewust dat er geen magische dranken zijn die je vet onmiddellijk zullen elimineren, je moet ook wat moeite doen en zelfs ongeveer 30 minuten per dag oefeningen uitvoeren.

Share.

About Author

Leave A Reply