Probeer deze 5 eenvoudige oefeningen om je kont er uit te laten zien zoals je altijd wilde

0

Probeer deze 5 eenvoudige oefeningen om je kont eruit te laten zien zoals je altijd wilde.

Trainen is alleen zinvol als de juiste oefeningen voor het gewenste resultaat worden toegepast. Onderstaande vijf oefeningen zijn specifiek erop gericht om je achterwerk in vorm te trainen. Zo’n strak kontje wil toch iedereen? Dit is hoe je die krijgt!

Eenvoudige-Been-Deadlift Met Kettlebell

Deze oefening werkt aan je achterkant (hamstring en gluten) en de kern. Met een kettlebell in uw rechterhand til uw linker voet van de grond af. Leun de torso naar voren terwijl u uw linkerbeen heft, zodat u uw schouderblad op uw rug heeft getrokken. Ga terug naar de startpositie. Doe 12 reps op elk been voor 3 sets.

Curtsy Lunges

Met je voeten schouderbreedte uit elkaar, strek uw rechterbeen achter u en stap achteruit. Verlaag de rechter knie naar de vloer. Druk op uw linker knie en doe een zijschop met het rechterbeen. Herhaal 45-60 seconden voordat u van been verwisselt. Doe 10 reps.

Hydranten met Been Extensie

Blijf op handen en voeten en til de linkerknie naar het plafond. Pauzeer met de linker voet verlengd en breng terug naar beneden. Herhaal 45-60 seconden op elke voet. Herhaal 10 keer.

Step-Ups

Neem een stoel en blijf ervoor. Plaats uw linker voet in het midden van de stoel en stap op de stoel, met de rechterknie naar voren en omhoog. Ga naar beneden en schakel benen om. Doe 20 reps op elk been.

Bear Plank Leg Liften

Vanuit de plankpositie buig uw beide knieën, knijp je gluten en verhoog de rechterhak naar het plafond zo hoog als je kan. Pauzeer en breng het terug. Herhaal voor 45-60 seconden op elk been. Doe 10 reps.

Share.

About Author

Leave A Reply