8 nachtsdrankjes om te ontgiften en vet te verbranden

0

Avonddranken zijn erg belangrijk voor het ontgiften van de lever. Zelfs traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) beweert dat de lever het belangrijkste orgaan is voor detox en het werkt optimaal tussen 1 uur en 3 uur. Zo kunt u wat thee en drank gebruiken voordat u naar bed gaat die kan helpen bij belangrijke lichaamsfuncties. Bovendien zijn ze ook goed om vet te verbranden.

De lever en ontgifting

Detox werkt het best terwijl we slapen, omdat het lichaam weer begint te herbouwen en te regenereren. Zo moeten we ervoor zorgen dat er de beste condities zijn in het lichaam, zodat de detox plaats kan vinden. Een van de dingen die nodig zijn voor de ontgifting is dat we slapen voordat de beste uren komen.

Een ander ding is dat we genoeg bloed- en lichaamsvloeistoffen hebben voor het proces. Op deze manier heeft het lichaam niet veel schadelijke stoffen die vrijkomen. Als u een goede detox doet, zal het leiden tot een gezond metabolisme, en dat zal leiden tot het vrijkomen van toxines en een snellere vetverbranding voor mensen die hun gewicht willen controleren.

8 nachtsdrankjes om lever te ontgiften en vet te verbranden

Daarom zijn we hier om u te presenteren met wat thee en avonddrankjes die perfect zijn om te consumeren voordat u naar bed gaat en kunnen helpen bij een betere leverfunctie.

1. Schizandra Bessen Thee

U moet deze bessen in warm water zetten om een thee te maken die de lever kan beschermen tegen veel schadelijke producten in het detox proces. Eigenlijk hebben veel studies aangetoond dat de hepatoprotectieve vermogens van schizandra-bestanddelen zoals hun lignangehalte en een adaptoenische reactie in het lichaam hebben en de functie van lichaamswerkzaamheden helpen.

2. Haver Thee

U kunt een voedings thee maken van havervlokken en zaden. Deze thee heeft veel vitaminen, mineralen en eiwitten genaamd aveins die perfect zijn voor fase 1 en 2 leverdetoxing. Plus, het bevat nog een kruid dat de geest kan helpen en de emoties in evenwicht brengt.

3. Munt Thee

Pepermunt is ook geweldig, vooral na een grote maaltijd ’s nachts. Het zal helpen met het spijsverteringsproces door zijn menthol en mentona inhoud. Pepermunt zal ook voedselstagnatie overwinnen als een symptoom van overeten, wat kan leiden tot slaapstoornissen. Vanwege het feit dat de lever betrokken is in het spijsverteringsproces, zal de munt perfect zijn om de lever te helpen met de spijsvertering en ontgiftingsfuncties.

4. Rozen Thee

De roos is zeer nuttig voor de juiste stroom van leverenergie doordat u, als u geen Qi-energie genoeg hebt, in depressieve staten geraakt. Dit leidt tot slechte slaapgewoonten. Roze thee zal ook de beweging van het bloed in het lichaam helpen door de adrenale eigenschappen vanwege het hoge gehalte aan tannines, die toxinen elimineren en ervoor zorgen dat er een goede stroom door de organen van detoxificatie is.

5. Lotus Zaden

Dit zaad is zeer goed voor nachtthee. Het kan perfect zijn voor angst, stress en gedachten die ons tot laat in de nacht wakker houden. Het zal de geest kalmeren en ook helpen bij hartkloppingen. Ook kunt u lavendel daaraan toevoegen om angst te verminderen en de zenuwen te verzachten.

6. Citroenwater

Een drankje dat echt wordt aanbevolen om de hele dag door te drinken is warm citroenwater. U kunt verse citroen in water knijpen of u kunt de citroenen snijden en aan water toevoegen. Als u ze toevoegt, zorg ervoor dat ze organisch zijn. ‘S Nachts zal citroen water helpen om het lichaam te zuiveren van toxines uit het bloed. Vergeet niet dat het het beste werkt als het warm is.

7. De Jujube

Dit Chinese kruid zal leverbloed voeden en het is perfect voor detox en vetverbranding. Het zal ook helpen om de geest te kalmeren en stress te verlichten. Plus, het zal de milt-pancreas versterken die kan worden beïnvloed door een overbelaste lever wat leidt tot slechte spijsvertering van voedsel.

8. Kamille Thee

Deze thee heeft een grote functie, vooral door de sesquiterpenlactonen die de lever helpen voorbereiden op de ontgiftingsroutes. Kamille heeft ook een zenuwactie op het lichaam, waardoor het de zenuwen kan kalmeren en u in slaap kunnen helpen. Bovendien heeft het ook anti-inflammatoire eigenschappen die het lichaam voor detox helpen en zal leiden tot lagere niveaus van ontsteking in het lichaam.

Om dit artikel af te ronden, moet u weten dat het detox proces veel vloeistoffen nodig heeft. Zo kan een bedtijd thee veel helpen. Plus, je moet een goede slaap hebben zodat de organen goed kunnen functioneren. Probeer gewoon om 23.00 uur te gaan slapen, zodat u voor 1 uur goed kunt slapen. U kunt beginnen met het veranderen van uw slaaptijd met een uur en dit voor een week doen. Probeer het dan nog een uur en bereik het doel geleidelijk. Vergeet niet dat veranderingen in dieet en levensstijl tijd vergen en u moet niet te hard pushen.

Share.

About Author

Leave A Reply