Met slechts 3 eetlepels per dag zal je je cholesterol verlagen en zal je buikvet als een gek verliezen!

0

Vandaag hebben we besloten om u een krachtig middel te geven, dat uw algemene gezondheid zal verbeteren, u zal helpen om het slechte cholesterolgehalte te verminderen en het koppige buikvet te elimineren. Het basisbestanddeel in dit middel is knoflook.

De volgende drank zal de functie van organen bevorderen, het bloed zuiveren en het immuunsysteem versterken, samen met de bloedvaten en het hart. Bovendien is het zeer gunstig voor het metabolisme en het gewichtsverliesproces.

Knoflook Drank

Ingrediënten:

12 teentjes knoflook (geschild)
½ liter rode wijn

Instructies:

Hak eerst de knoflooteentjes en plaats ze in een afsluitbare pot. Giet dan de wijn er overheen. Houd de pot 2 weken gesloten op een zonnige plek. Je moet de pot elke dag schudden. Vervolgens na 2 weken de vloeistof in een donkere glazen fles overbrengen. Consumeer 1 eetlepel van deze drank 3 keer per dag voor 1 maand. Maak dan een pauze voor 6 maanden.

Gezondheidsvoordelen van Knoflook Drinken

Deze krachtige drank is gevuld met anti-inflammatoire, antibiotica-, anti-kanker- en antibacteriële eigenschappen. Het biedt de volgende voordelen:

Regelt de gezondheid van bloedvaten en hart.
Behandelt ontstekingsziekten.
Vermindert cholesterolgehalte.
Elimineert toxines uit het lichaam.
Maak het bloed schoon.
Verwijdert overtollig zout uit het lichaam.
Verbetert het metabolisme.
Vetverbranding.
Verhoogt de energie.
Verhoogt het uithoudingsvermogen.

Knoflook is een geweldig ingrediënt, dat zeer gunstig is voor het hart en de hersenen. Het beschermt de cellen in het lichaam en bevordert het gewichtsverliesproces. Bovendien verbetert het de hersenfunctie, stimuleert het geheugen, en beschermt de hersenen tegen toxiciteit. Aan de andere kant, is rode wijn een natuurlijke bron van Resveratrol, wat een natuurlijke bron van antioxidant- en anti-inflammatoire eigenschappen is. Daarom kan rode wijn de vorming van bloedstolsels voorkomen en hartaanvallen en hartfalen voorkomen. Bovendien belemmert het de groei en verspreiding van kankercellen en kan ze doden terwijl de gezonde cellen intact blijven.

Share.

About Author

Leave A Reply