Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Probeer je gewicht te verliezen ? -Drink meer water voor de maaltijden!

0

Wintermaanden zijn van oudsher het meest kritieke deel van het jaar, wanneer de meeste mensen wat meer gewicht krijgen, en dat is het resultaat van vele vakanties, vieringen, lage lichaamsbeweging …

Er zijn echter enkele kleine dingen die u voor uzelf kunt doen om te voorkomen dat u zwaarder wordt. Een van die dingen is om voor elke maaltijd een glas water te drinken.
In feite hebben de meeste mensen die regelmatig eten maar weinig bewegen, een probleem met hun gewicht. Dus je hebt hen geadviseerd dat het drinken van een glas water voor de maaltijd de eetlust vermindert en dat de maag weinig ruimte heeft voor voedsel.

Een recente studie uitgevoerd in de VS bevestigde dat dit feit waar is en experts waren gefocust op de antwoorden van de volgende twee vragen:

Werkt dit systeem?
Als het werkt, met wie en hoe het werkt?
-Middels een studie gepubliceerd in het tijdschrift “Obesitas” kwamen experts uit Virginia met interessante resultaten. Ze volgden een groep oudere respondenten (55 jaar en ouder) die gedurende drie maanden waren “blootgesteld” aan een caloriearm dieet.
Voor dit alles om “interessanter” te zijn, dronk één groep water voor elke maaltijd (ongeveer 2 kopjes), en in de andere groep dronken deelnemers water als ze dorst hadden (nooit voor de maaltijd).

Na drie maanden verminderden deelnemers die vóór elke maaltijd water dronken gemiddeld meer dan 7 kg / 15,5 lbs, terwijl de andere groep het gemiddelde van 5 kg / 11 lbs niet verlaagde.

De verschillen van 2kg / 4,5lbs lijken klein te zijn, maar dat betekent per jaar 8kg / 17,5 pond, en het enige dat je hoeft te doen is om water te drinken voor elke maaltijd!

– Ook een in 2008 gepubliceerde studie laat een vergelijkbaar effect zien, evenals de eerder genoemde studie van experts uit Virginia hebben de experts van deze studie, nauwkeurig gemeten en geconstateerd dat mensen die vóór elke maaltijd water dronken 13% minder calorieën binnenkregen!

Kleine trucs, zoals een glas water, 30 minuten vóór elke maaltijd, kunnen uitstekende langetermijnresultaten opleveren.
Wees daarom voorzichtig tijdens vakanties en vieringen – consumeer meer gezonde voeding, drink meer water, ga door met je gezonde eetgewoonten en laat water deel uitmaken van je lijst met gezonde dranken.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close