Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Raak dat overbodig vet op je rug en de kwabben op je onderarmen kwijt met 4 snelle oefeningen

0

Vaak, zelfs als je er prima en aantrekkelijk uitziet, ben je nog steeds onzeker over je lichaam als je wat extra vet achterop hebt.

Vet in je onderarmen en op de rug zijn serieuze problemen, vooral esthetisch gezien en zijn niet makkelijk op te lossen.

Deze 4 oefeningen die we nu aanraden zullen je de snelste effecten bieden en je helpen van je te houden zoals je eruit ziet.

Voorovergebogen cirkelvormig rij (biceps, bovenrug, borst, middenrug)
Met de knieën gebogen en de buikspieren gespannen moet je vooraf buigen om je lichaam parallel aan de vloer te plaatsen. Strek je handen naar de vloer en begin cirkels te maken, naar links, naar boven en naar de borst, dan naar rechts en naar beneden. Maak deze cirkel ook beginnend vanaf de andere kant. Doe 3 sets van 10- herhalingen.

Duw en raak aan (borst, bovenrug, schouders)
In staande positie, breng je handpalmen vooruit met je armen bij je zijden. Breng je armen op schouderhoogte en laat je handpalmen naar het plafond wijzen. Op dit moment zal je het voelen branden.

En je moet langzaam de armen boven je hoofd brengen met de palmen naar achter. Ga nu weer terug naar schouderhoogte, pauzeer en ga terug naar de beginpositie. Zorg er tijdens deze oefening voor dat de andere lichaamsdelen niet bewegen. Doe ongeveer 3 sets van 6-8 herhalingen.

Elleboog kus (schouders en borst)
Je armen moeten geheven zijn tot schouderniveau met de palmen naar boven. Buig de knieën in een hoek van 90 graden en trek je armen samen voor je borst. Je moet niet je schouders optrekken. Doe de stappen in omgekeerde volgorde om terug te keren naar de beginpositie and doe 3 sets van 10-12 herhalingen.

Kriskras omgekeerde vliegbeweging (bovenrug en schouders)
Met de knieën een beetje gebogen, laat het lichaam 45 graden voorover leunen en kruis de armen bij de polsen voor de knieën. Breng je armen langzaam omhoog tot het niveau van je schouder en doe ze naar beneden om terug te keren naar de beginpositie. Doe hetzelfde met de tegenoverliggende handen gekruist en doe 3 sets van 10-12 herhalingen.

Voor de beste effecten zou dit programma 12 minuten moeten duren en minstens 3 maal per week uitgevoerd worden, gedurende 3 weken. Probeer deze oefeningen en iedereen zal de snelle verbetering zien!

Deel dit bericht met je familie en vrienden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close