Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Roodvonk maakt een comeback en ouders moeten de waarschuwingssignalen kennen

0

Je kind ziek zien is een vreselijke nachtmerrie, en het lijkt alsof jouw wereld uit elkaar valt. Roodvonk kwam terug en richt zich op kinderen tussen de vijf en vijftien. Ouders moeten voorzichtig zijn tijdens het seizoen van verkoudheid en griep. Als uw kind uitslag, keelpijn en jeuk krijgt, moet u een arts raadplegen.

Roodvonk kwam vaker voor in het verleden en de moderne geneeskunde hielp de dingen onder controle te houden. De agressieve soort treft kinderen sinds 2015.
Kinderen ontwikkelen keelontsteking en dezelfde bacteriën veroorzaken roodvonk. Streptococcus maakt een toxine vrij en veroorzaakt de ontwikkeling van de aandoening. Het gaat gepaard met uitslag in de nek, rug, borst en gezicht. De uitslag lijkt op een zonnebrand en de huid begint na zes dagen te schillen. Het gebied rond de mond wordt niet beïnvloed.

Symptomen waar u op moet letten:

Gezwollen/Pafferig gezicht
Gezwollen nekklieren
Keelpijn
Hoge koorts (101 ° F)
rode uitslag
Buikpijn
Jeukende huid

Roodvonk is besmettelijk en geïnfecteerde kinderen moeten geïsoleerd raken en worden weggehouden van andere familieleden en vrienden. Zet tandenborstels weg, en vrijwel alles dat het virus kan bevatten.

Kinderen krijgen een tiendaagse antibioticabehandeling. Ze mogen niet eerder dan naar school gaan nadat hun symptomen tenminste voor een gehele dag zijn verdwenen. Roodvonk kan complicaties veroorzaken als het niet op tijd wordt behandeld, zoals hart-, nier- en andere orgaanschade.
De symptomen van roodvonk zijn echt ongemakkelijk en u kunt natuurlijke pijnstillers gebruiken om de pijn en de symptomen te verlichten.

Appelazijn kalmeert keelpijn. Warm hem op en voeg cayennepeper toe om zijn kracht te vergroten. De azijn is zuur en kan worden gebruikt bij de behandeling van infecties. Doordrenk een katoenen doek in de azijn en breng het op de uitslag aan.

Als je keelpijn behandelt, combineer dan rauwe honing, frambozenblaadjes en munt in heet water. Drink dit 2 keer per dag. Voeg lavendelolie toe aan de luchtbevochtiger of verdamper om de irritatie bij uw kind te verzachten. Je kunt deze olie combineren met andere essentiële oliën om de ontsteking te behandelen.

Lavendelolie verlicht de symptomen van roodvonk en hydrateert de huid. Combineer het met drageroliën (olijfolie of amandelolie) voordat u het op de huid aanbrengt. Knip de vingernagels van je kind zodat deze niet krassen en de huid beschadigen.

Honing en citroenthee voeden het lichaam. Geef je kind vaker soft foods en soepen. Hydratatie is belangrijk, omdat het helpt bij het omgaan met krassende keel.

Rook niet in de buurt van uw kind. Sigarettenrook irriteert de keel en de luchtwegen van uw kind. Vermijd het gebruik van sterke schoonmaakmiddelen in uw huis.

Bronnen:

www.apost.com
www.cbsnews.com
theheartysoul.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close