*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


‘S werelds oudste vrouwelijke bodybuilder viert haar 80ste verjaardag. Hoe ze er uitziet? WOW!

0

Denk jij ook wel eens dat je te oud bent om bepaalde dingen te bereiken? Dan heb je het mis. En Ernestine is daar het levende voorbeeld van. Ze is namelijk ’s werelds oudste vrouwelijke, en geloof het of niet.. Ze is recentelijk 80 jaar oud geworden!

Ernestine werd op 16 Juni 1936 geboren. Maar nu denk je vast: Maar ze is al jaren lang aan het sporten? Maar niets is minder waar. Ze begon met trainen toen ze 56 jaar oud was, en heeft sindsdien al 2 grote bodybuilding titels gewonnen. Ook is ze in 2010 en 2011 uitgeroepen tot oudste bodybuilder van de wereld bij het ‘Guinness Book of World Records’.

Maar wat is precies haar geheim? Dat is niet zo lastig, namelijk discipline, doorzettingsvermogen en keihard werken! Iedere dag staat deze ‘superwoman’ om 3 uur s’ochtends op, rent wekelijks zo’n 130 km en heeft een strict dieet waar ze zich aan houdt.

Maar er is 1 geheim die ze hanteert. Ze geeft namelijk NOOIT op! Dit is iets wat veel meer mensen zouden moeten doen. Overgewicht is 1 van de grootste maatschappelijke problemen die zich op dit moment afspeelt in veel landen. Vrouwen zoals Ernestine zetten zich in zodat ze mensen aan het bewegen krijgen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close