Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Sinds ik de kracht ken van Havermoutwater neem ik het elke week, top resultaten!

0

Ben jij al bekend met havermout water? Het bevat zoveel vezels helpt de stoelgang op een geweldige manier te reguleren. Hierdoor blijf je langer verzadigd dan normaal gesproken. Het is dus het perfecte middel om mee af te vallen! Havermout is rijk aan grote hoeveelheden vezels, vitamines, mineralen en essentiële aminozuren die het bevat.

Wij hebben de grootste voordelen van havermout water voor jou op een rij gezet!

-Een van de voornaamste redenen waarom havermout water over de hele wereld zo populair werd, was het idee dat het een geweldige steun zou zijn voor mensen die graag een beetje af willen vallen.

-De drank bevat een aanzienlijke hoeveelheid vezels, wat kan helpen om de stofwisseling te reguleren. De stofwisseling is ervoor gemaakt om het lichaam te helpen vet sneller te verbranden.

-Daarnaast heeft de drank een verzadigende werking, waardoor je minder zult eten en dus ook minder calorieën binnen zult krijgen.

-Havermout water voorziet het lichaam van onoplosbare vezels die de spijsverteringsfunctie bevorderen en tegelijkertijd constipatie voorkomen en de eliminatie van afvalstoffen die zich anderzijds in het spijsverteringskanaal zouden verzamelen vergemakkelijken.

Heel fijn natuurlijk al die voordelen van havermout water, maar het belangrijkste is natuurlijk.. Hoe maak je het nou precies?

Wat je nodig hebt:
1 kop havermout (105 gram)
2 liter water
1 kaneelstokje (optioneel)

Hoe maak je het:
Het werkt als volgt. Je doet de havermout in een blender en voegt hier een glas water aan toe. Mix deze door elkaar op een hoge stand. Als het een mooi mengsel is geworden doe je de rest van het water en de kaneel erbij. Roer dit door elkaar en laat het even weken in het water.

Drink dit voor het beste resultaat minimaal een maand lang elke ochtend bij het ontbijt. Je zult je snel verzadigd en goed voelen, op naar mooi resultaat!

Ga jij dit ook proberen? Laat het ons weten en vergeet dit bericht vooral niet te delen met vrienden en familie!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close