Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Slechts 15 minuten lopen op een dagelijkse basis kan uw lichaam drastisch veranderen

0

Lichamelijke activiteit is belangrijk voor je mentale en fysieke gezondheid. Niet iedereen kan echter naar de sportschool gaan. Sommige mensen werken de hele tijd, en ze hebben geen tijd om naar de sportschool te gaan.

Welnu, het is tijd om te stoppen met piekeren, want een wandeling van 15 minuten kan u een aantal geweldige voordelen bieden. Wandelen kan zeven jaar aan je leven toevoegen en het optimaliseert ook de totale gezondheid.

Sanjay Sharma, hoogleraar erfelijke hartaandoeningen in sportcardiologie bij St.George’s University Hospitals NHS Foundation Trust in Londen, legt uit dat we ouder worden niet kunnen vermijden, maar we kunnen het zeker uitstellen.

Je kunt fit en gezond zijn in je zeventig en je kunt ook in de jaren negentig leven. Lichamelijke activiteit geeft je nog eens 3-7 levensjaren.

Gezondheidsvoordelen van regelmatige wandelingen:

Hoge bloeddruk

Loop elke dag om je bloeddruk te verlagen en houd het onder controle.

Spijsvertering

De bekende fysiotherapeut Tara Aleichem ontdekte dat wandelen de spijsvertering bevordert.

Mobiliteit en lichamelijke pijn

Loop elke dag om je mobiliteit te verbeteren, vooral die met PAP. Volgens de American Heart Association is wandelen erg belangrijk voor deze mensen.

Sterke botten

Regelmatige lichaamsbeweging maakt je botten sterk en verhoogt hun dichtheid. Loop elke dag om het risico op osteoporose te verlagen.

Cognitieve prestaties

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat regelmatige wandelingen de cognitieve prestaties bij personen van elke leeftijdsgroep verbeteren.

Lang leven

Zorg ervoor dat je elke dag loopt. De fontein van de jeugd bestaat niet, maar je zult langer leven als je elke dag wandelt.

Humeur

Een onderzoek uit 2016 wees uit dat wandelingen van 20 minuten het zelfvertrouwen van de deelnemers vergroten. Het helpt je ook om vijandigheid en boosheid het hoofd te bieden.

Wandelen is gemakkelijk, maar je moet het comfortabel maken. Zorg ervoor dat je de juiste schoenen draagt ​​en je kleding moet ook comfortabel zitten. Draag iets lichts en comfortabels, en loop niet als het buiten te heet is.

Drink veel water en neem een ​​waterfles mee. Als je niet alleen kunt lopen, vraag je vrienden om met je mee te gaan. Je kunt ook naar muziek luisteren. Loop op plaatsen die je kalm en gelukkig maken.

Bronnen:

www.cleanfoodhouse.com
www.apost.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close