Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Snel van je buikje afkomen? Eindelijk een hele handige afvaltruc die wel werkt!

0

Over de hele wereld is dit een groot probleem: Overgewicht! Overgewicht is een subjectief begrip, er zijn namelijk veel mensen die er gewoon goed uitzien, ondanks dat ze zich eigen te dik vinden. Veel mensen hebben op dezelfde plek vet zitten op hun lichaam, waar je natuurlijk snel van af wilt komen. Natuurlijk is meer bewegen en mogelijk een gezonder voedingspatroon goed voor je. maar er zijn wel degelijk wetenschappelijk bewezen andere trucs die ook echt wel helpen!

Steeds meer mensen zoeken sneller de sportschool op en veranderen hun hele eet patroon, dat is natuurlijk al een goed begin! Afvallen is gegarandeerd niet het gemakkelijkste klusje wat je zo hebt gedaan. Toch zijn er enkele manieren om op een natuurlijke manier vet te verbranden en daardoor af te vallen zonder heel veel moeite.

Er bestaan verschillende bevries-behandelingen om vet in te vriezen waardoor je afvalt, maar dit kunnen we natuurlijk ook helemaal zelf doen! Bruin vet kan worden geactiveerd door koude prikkels, zoals door het nemen van een koude douche. Op deze manier moet je lichaam terugvechten om je warm te houden en dat kost energie en daarmee verband je vet. Door het bruine vet te ‘activeren’,moet je lichaam het witte vet weer verbranden, want dat zorgt voor de isolatie en warmte van je lichaam. Klinkt best logisch toch? Zet je eigen vetverbrandingsmachine in werking met onderstaande tips:

ijs-1– Na onderzoek van stofwisselingsexpert Stephan Herzig kunnen we uit zijn resultaten afleiden dat het menselijke bruine vet slecht tegen koude temperaturen kan. Neem dus een koude douche van ongeveer 30 seconden en herhaal dit als het even kan 2 of 3 keer per dag.

– Leg voor 30 seconden een ijspack op de plek met het overtollige vet (bijvoorbeeld je buik). Om het verbrandingsproces te bevorderen, kun je dit 3 tot 4 keer per dag herhalen. Leg er wel een handdoek tussen, want anders kunnen er brandwonden ontstaan. Kijk hieronder naar het resultaat na 9 weken. Dat ziet er goed uit!

Vind je dit een handige tip? Vergeet hem dan niet te delen met de rest van je vrienden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close