Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Snel van je buikje afkomen? Gebruik ijs. Het werkt echt!

0

Door kou kan je razendsnel afvallen wist je dat? Je moet een aantal dingen weten over vet om het te kunnen begrijpen. Er zijn twee soorten vetten, wit vet en bruin vet. Meestal denken we aan wit vet als we aan vet denken zoals de reserves op je buik, benen en billen. Bruin vet is voor het opwarmen van je lichaam dat gebeurt door het verbranden van glucose en wit vet. Het word ook wel verbrandend vet genoemd.

Door koude prikkels zoals een koud zwembad of douche kan bruin vet geactiveerd worden. Om jou warm te houden gaat je lichaam zich opstoken. Wit vet is het overmatige vet dat je in je lichaam hebt. Je kan lichaamsvet laten verbranden door het bruine vet te activeren om snel af te vallen.

1. Douche
Wil je snel afvallen? Neem een koude douche. Volgens onderzoekers is dit mogelijk. Stephan Herzig van het kankeronderzoekscentrum is een stofwisselingsexpert in het Duitse Heidelberg. Hij heeft aangetoond dat bruin vet slecht tegen koude temperaturen kan. Om dit te doen blijf je op ze minst 30 seconden in of onder koud water.

Doe dit 2 of 3 keer per dag om zo veel mogelijk vet cellen te activeren. Je hoeft niet veel te verbanden om verschil te maken in je totale metabolisme want we hebben geen enorme hoeveelheid bruin vet. Gelukkig maar want 2 tot 3 keer douchen per dag kost je aardig wat water geld.

2. IJs packs
Om snel van een buikje af te komen kan je jouw buikvet snel verbanden door gebruik van ijs packs. Houd voor 30 minuten een ijslaag op het vette gebied en doe dit 3 tot 4 keer per week. Plaats de ijslaag niet direct op de huid om brandwonden te voorkomen. Je kan er een handdoek tussen leggen. Op de foto hieronder kan je het resultaat van 9 weken zien echt geweldig!

Ga jij deze afval tip ook uitproberen? Laat het ons dan weten. Vergeet dit bericht niet de delen met iedereen!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close