*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Spoel kilo’s overtollig afval uit je dikke darm met deze heerlijke recepten

0

Naarmate de seizoenen veranderen, verandert uw dieet waarschijnlijk ook. Soms kan dit leiden tot minder dan gelukkige darmen, vooral als de winter zwaarder voedsel verwelkomt. De American Society of Colon and Rectal Surgeons legt uit dat een caloriearm, vezelrijk dieet rijk aan fruit en groenten de sleutel is tot een gezonde dikke darm.

Als je het gevoel hebt dat je darmen een boost nodig hebben om dingen in beweging te krijgen, kun je deze darm-reinigende smoothierecepten proberen die ook het gehemelte behagen.

1. Aardbeienbiet-smoothie. Deze combinatie van Oh She Glow ontgift niet alleen de dikke darm en werkt als een diureticum, maar reinigt ook de lever, zuivert het bloed en houdt de bloedsuikerspiegel in balans. De ingrediënten bevatten ontstekingsremmende, schimmelwerende, antibacteriële en antivirale eigenschappen.

2. Papaya chia zaad detox smoothie. The Green Forks gebruikt dit recept in zijn detox-programma omdat de smoothie niet alleen een gezonde dikke darm ondersteunt, maar ook kanker en ontstekingsremmend is. De bananen verbeteren de slaap en het humeur, evenals cholesterol en bloeddruk, terwijl de groenten calcium, ijzer, koper, vezels en antioxidanten bevatten.

3. Komkommer amandelboter detox smoothie. Deze smakelijke combinatie van The Green Forks zit vol met voedingsstoffen die fungeren als krachtige detox-middelen. Ze verlagen het cholesterolgehalte, genezen ontstekingen, vechten tegen kanker en normaliseren de bloedsuikerspiegel.

4. Groene thee. De hele dag nippen aan groene thee kan wonderen doen voor de dikke darm, zegt The Science of Eating. Het werkt omdat het antioxidanten bevat die helpen gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

5. Spinaziesla detox smoothie. Beroemde voedingsdeskundige Kimberly Snyder zegt dat haar handelsmerk “Glowing Green” smoothie meer greens bevat dan de gemiddelde persoon in een enkele week krijgt. Het mengen van de groenten helpt je niet alleen om er meer van te krijgen, ze helpen ook bij de volledige opname van alle voedingsstoffen van de groenten in het lichaam.

6. Papaya havermout detox smoothie. Deze krachtige smoothie van Livestrong heeft alle ingrediënten die nodig zijn om dingen in beweging te krijgen! Het is vooral rijk aan vezels en zal wonderen doen voor je dikke darm en het algemene metabolisme.

7. Senna thee detox. Deze smakelijke smoothie van Haylie Pomroy bevat een extra boost van senna-thee, een laxeermiddel dat wordt gebruikt om constipatie te behandelen en de darmen schoon te maken.

8. Appel zeezout detox. Deze verfrissende, licht kruidige combinatie van Dr. Axe maakt gifstoffen vrij door de dikke darm te stimuleren. Het is het beste om het ’s ochtends op een lege maag warm maar niet kokend te drinken.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close