*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Stijlvol joggen: het kan – 10 tips

0

Sporten is een stuk leuker als je ook een mooie outfit aanhebt. Als we dan toch moeten afzien, kunnen we het maar beter in stijl doen, nietwaar? Dat weet ook topstylist Jani Kazaltzis. Hij leert ons in tien tips hoe je stijlvol op elk loopparcours verschijnt.

Zondag 8 mei vindt in Ieper de Wings For Life-run plaats. Bij deze race, die wereldwijd op 34 locaties tegelijkertijd plaatsvindt, loop je voor het goede doel: het inschrijvingsgeld gaat integraal naar de strijd tegen dwarslaesies (ruggenmergletsels). Gewoon een race? Toch niet: er is wel een startschot, maar geen finishlijn. De bedoeling is dat je zo lang mogelijk de Catcher Car voorblijft. Van zodra hij je voorbij rijdt, is het game over en lig je uit de wedstrijd.

Een initiatief dat door heel wat BV’s gesteund wordt, en ook Jani Kazaltzis draagt zijn steentje bij. Met zijn tips voor stijlvol lopen zal iedereen vol zelfvertrouwen aan de start verschijnen. En wie weet kan je die piloot van de Catcher Car genoeg verblinden om hem wat te vertragen:

1. Loopschoenen zijn sowieso een fashion item geworden. En hier mag je gerust ver in gaan: ze bestaan in àlle kleuren. Een schoen met veel kleur is gaat mooi samen met een effen outfit en een effen schoen is makkelijker combineerbaar met een drukke outfit.

2. Fluo kleuren zijn zeker toegestaan, maar ga dan voor wat accenten hier en daar. Je bent een runner en geen signalisatiebord.

3. Ben je iemand die van prints houdt? Ga dan voor een sober bovenstuk en een geprint onderstuk of andersom. Alletwee is een beetje te veel van het goede.

4. Een volledige zwarte outfit vind ik zelf ook wel heel cool. Met de juiste stukken kan je er uitzien als een superster. Echte fashionista’s kunnen gaan voor een strakke runnersbroek onder een short met een sweater.

5. Zorg voor een dun windjasje voor het geval het wat fris is. Deze jasjes bestaan in alle kleuren en zijn makkelijk weg te moffelen.

6. Geen witte sokken!! Stem je kousen altijd af op je outfit. Je zal gezien worden door duizenden mensen en de kans bestaat dat er een foto van je wordt genomen. Dit wil je niet in witte sokken. Never.

7. Zorg ervoor dat je er niet uitziet als een over-enthousiaste loper die alle mogelijke gadgets met zich mee sleurt. Een simpel horloge met hartslagmeter is genoeg. Je hoeft geen heel computerdorp rond je lijf hebben hangen, inclusief buideltasje.

8. Een leuke koptelefoon in een metallic kleur kan je outfit versterken.

9. Ga voor leuke haarbanden of petjes. ‘Fame’ is écht out, dus zorg dat deze hedendaags zijn.

10. Voor diegenen die liever helemaal fout willen gaan: vooral doen! Maar doe het dan goed. All the way or nothing. More is more.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close