*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Te dik of niet? Het verschil zit in één blikje frisdrank per dag

0

Overgewicht bij kinderen kan voorkomen worden door slechts kleine aanpassingen in hun voedingsgewoonten. Dat is één van de conclusies van het proefschrift van de Nederlandse Saskia van den Berg in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Van den Berg analyseerde data over de gezondheid van 2.190 kinderen, waarvan tien procent tussen het tweede en zesde levensjaar overgewicht ontwikkelde. Die kinderen kwamen gemiddeld 4.8 kilo meer aan dan kinderen met een normaal gewicht. En dat overgewicht zit in kleine dingen: bij negentig procent van de kinderen die op hun zes jaar te zwaar waren, komt hun gewichtstoename overeen met ongeveer 75 ckal per dag. Dat is evenveel als een blikje frisdrank of een half uurtje wandelen per dag – het zijn die kleine dingen die de weegschaal naar de verkeerde kant kunnen doen doorslaan. ” Dit suggereert dat preventie van een ongewenste gewichtstoename haalbaar zou moeten zijn”, staat in het proefschrift van Van den Berg. Het verbruiken van 75 ckal per dag is relatief eenvoudig te realiseren door wat vaker te stappen, lopen of fietsen. Een andere mogelijkheid is iets minder calorieën in te nemen: het verschil zit hem in een zakje chips of een reep chocola.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close