*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Thee gezond – De beste soorten thee om makkelijker af te vallen

0

Thee gezond? Daar twijfelt niemand aan. Er zijn vele soorten thee, en allemaal hebben ze in meer of in mindere mate een gunstig effect op onze gezondheid.

Maar is nog een belangrijke reden om thee te drinken. Sommige theesoorten hebben ook een gunstige werking op ons vetverbrandingssysteem. Dat heeft tot gevolg dat we door meer thee te drinken ook makkelijker en vooral gezonder gewicht verliezen.

Wat zijn dan de beste soorten thee om meer vet te verbranden en makkelijker af te vallen?

Thee gezond. Dat heeft het uiteraard te danken aan zijn gezonde ingrediënten. Thee heeft naast vitaminen, mineralen en sterke antioxidanten ook polyfenolen en flavonoïden aan boord.

Thee houdt onze vochtvoorraad op peil en bevat weinig of geen calorieën. Dat kan al tellen als jemeer vet wilt verbranden en makkelijker wilt afvallen. Thee heeft daarnaast een verwaarloosbare hoeveelheid koolhydraten, vet en eiwitten.

De gezonde voedingsstoffen in thee:

Thee gezond, dankzij de hoge concentraties aan gezonde voedingsstoffen die in thee aanwezig zijn:

leefnugezonderbuttonGROENEVPolyfenolen: deze komen in vrijwel alle plantaardige voedingsstoffen voor. Vooral in groenten en fruit. Het zijn de sterkte antioxidanten, onze beste bescherming tegen de vrije radicalen. Deze maken je ziek en versnellen je verouderingsproces

leefnugezonderbuttonGROENEVFlavonoïden: dit zijn de krachtigste antioxidanten. Hun hoeveelheid verschilt per theesoort. Groene thee bevat de eenvoudigste flavonoïden, zwarte de meest complexe. namelijk de catechines. Thee is haast even gezond als groenten en fruit. Het beschermt je tegen levensbedreigende hart- en vaatziekten, en vele soorten kanker

leefnugezonderbuttonGROENEVTanines of Looizuur: behoren eveneens tot de polyfenolen. Thee bevat geen looizuur. Als het toch op het etiket staat, wil dat eenvoudigweg zeggen dat je thee vrij is van tannines. Deze brengen je spijsvertering tot rust, maar als je ermee overdrijft kunnen ze verstopping of constipatie veroorzaken. Tannines kunnen ook de opname van mineralen zoals als ijzer, calcium, zink en magnesium verhinderen.

leefnugezonderbuttonGROENEVFluoride: zorgt voor sterke en gezonde tanden

leefnugezonderbuttonGROENEVMangaan: is als sporenelement een belangrijk onderdeel van sommige aantal enzymen met een belangrijke invloed op onze stofwisseling. Hoe gezonder en actiever je stofwisseling, hoe meer vet je verbrandt en hoe makkelijker je gewicht verliest

leefnugezonderbuttonGROENEVTheïne: is hetzelfde als cafeïne. Drink dan ook nooit meer dan acht kopjes thee per dag. Net als cafeïne, vermindert theïne de vermoeidheid en maakt het je alerter

Makkelijker afvallen doe je door meer vet te verbranden

Dan moet je naast gezond eten met de juiste voeding, ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden. En dan is het Vet Verliezen1.0Programma zeker iets voor jou.

Het Vet Verliezen 1.0 programmavan Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel. Zonder inspanningen lukt het je met zijn programma ook niet om meer vet te verbranden.

Met de nodige discipline en motivatie is het wel een uitstekende manier om op een verantwoorde en dus gezonde maniermeer vet te verbranden.

Geraak je, ondanks gezond eten en voldoende beweging niet van je laatste vet verlost, en ben je voldoende gemotiveerd om meer spieren te kweken en je laatste vet te verliezen?

Weet je zeker dat je dit langer dan twee weken kunt volhouden? Dan is hetVet Verliezen1.0 programma wellicht iets voor jou!

Een uitgebreide en onafhankelijke review over Het Vet Verliezen 1.0 programma, lees jeHIER

Thee gezond, en activeert je vetverbrandingsproces

Thee gezond? Er zijn vele soorten thee, maar groene, witte en zwarte thee zijn ongetwijfeld de meest gezonde soorten. Dat is eveneens het geval als je extra ondersteuning zoekt om je teveel aan overgewicht definitief kwijt te spelen.

Andere theesoorten die meer vet verbranden en makkelijker doen afvallen zijn zwarte, witte en oolong thee.

Groene thee is uitstekend als je sneller gewicht wilt verliezen, omdat het vet verbrandt. In tegenstelling met de andere theesoorten, zorgt groene thee voor geen hongergevoel, en werkt het niet laxerend.

Groene thee past in ieder gezond eetpatroon, ook om af te vallen

Thee gezond? Thee, en vooral groene thee past alvast in ieder gezond eetpatroon. Zo heeft groene thee niet alleen een gunstig effect op je vetverbrandingsproces.

Door langdurig drie koppen groene thee per dag te drinken, heb je geen last meer van een dikke buik.

Verwacht van het drinken van groene thee geen wonderen. Net zoals je overgewicht en dikke buik er niet in één dag zijn gekomen, kan groene thee je onmogelijk in enkele dagen van je overgewicht verlossen. Het zal je afslankproces wel extra ondersteunen.

Het afslankeffect van groene thee wordt vergroot in combinatie met voldoende beweging.

Dagelijks drie kopjes groene thee drinken geeft je niet alleen een groter uithoudingsvermogen. Je zal daarmee ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden.

Thee gezond, maar zwarte thee doe minder afvallen

Zwarte thee is gezond, maar doet minder makkelijk afvallen. De bij ons meest bekende soorten zwarte thee zijn Earl Grey, English Blend, kruiden- en vruchtenthees, Assam en Darjeeling.

Het drinken van Zwarte thee is minder effectief om af te vallen.

Zwarte thee wordt meestal, bewerkt zoals geoxideerd, gerookt, gebrand en verflenst.

Zwarte thee is meestal afkomstig van oude theeblaadjes die doorgaans veel minder tannines, antioxidanten en andere gezonde stoffen bevatten die ons doen afslanken.

Waar koop je de beste thee om af te vallen?

Als je meer vet wilt verbranden en makkelijker afvallen door het inpassen van thee drinken in je dagelijks eetpatroon, kies dan voor de beste thee. Die koop je bij voorkeur in de natuurwinkel- of in de bio- shop. Zo ben je zeker van de hoogste kwaliteit thee, zonder toegevoegde geur- , kleur- smaak- of bewaarstoffen.

Hoeveel thee drinken om af te vallen?

Ga nu niet sloten thee drinken om zo snel mogelijk je gezond gewicht te bereiken. Voor een maximaal resultaat, drink je drie kopjes thee per dag, bij voorkeur groene en/of witte thee.

Dat je niet onbeperkt thee mag slurpen, heeft te maken met de aanwezigheid van theïne, een andere naam voor cafeïne. Teveel cafeïne drinken maakt je vooral onrustig, en zorgt voor hartkloppingen en slaapproblemen.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close