Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Tips om af te vallen!

0

Het spreekwoord ‘je bent wat je eet’ is je vast bekend. Elk mens op de aarde verlangt naar een slank lichaam zonder onbeduidende vetten. Dit geldt evenzeer voor de mannen als de vrouwen. Ken jij al methodes die je helpen om sneller je vet te verbranden? In dit artikel zal ik jouw 7 tips geven om op een rationele en gezonde manier af te vallen. Oftewel de beste manier om af te vallen. Lees hieronder 6 tips om af te vallen.

1. Wees bewust

Een van tips om af te vallen is bewust zijn. Wees bewust van wat je eet, alleen dat al scheelt! Geniet van je eten, maar eet met mate. Met andere woorden, eet tot je driekwart vol zit bij elke maaltijd.

2. Kleine gerechten tips om af te vallen

Een andere tip om af te vallen is eet vaker kleine Gerechten. Dit wil zeggen vijf tot zes kleine gerechten per dag, oftewel om de 2-3 uur. Het is ook van belang om rustig te eten.

3. Niet eten voor het slapen helpt met afvallen

De volgende goede raad heb je vast al eens gehoord: “Niet meer eten voor je naar bed gaat!” Op het moment dat je met een volle buik naar bed gaat, zal je lichaam het voedsel dat je at eerder omzetten in vet dan het gebruiken als brandstof. Het is daarom raadzaam om 3 uur voor het slapen niets te eten.

4. Afvallen door zoenen

Dit is misschien wel een van meest rare tips om af te vallen. Bij deze tip gaat het om zoenen. Zoenen verbrandt 5-6 calorieën per minuut. Zoenen verhoogt de hartslag en de stofwisseling. Zoenen is niet alleen leuk en plezierig, het kan je tevens helpen om gewicht te verliezen. Dus ga je gang en geniet, want het is de beste en eenvoudigste manier om gewicht te verliezen.

5. Gezonde vetten helpen met afvallen

Eet gezonde vetten. Het kiezen van de juiste vetten zal je helpen om snel gewicht te verliezen. Het consumeren van vetten zoals olijfolie en koolzaadolie is raadzaam en gezond!

6. Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, zowel je fysieke als mentale eigenschappen zullen er baat bij hebben. Veel mensen die graag willen afvallen, zijn geneigd om hun ontbijt over te slaan. Toch is het ontbijt de manier om kilo’s kwijt te raken. Ontbijt binnen een uur nadat je wakker wordt.

7. Veel kauwen om af te vallen

Uit onderzoek blijkt dat mensen die 40 keer op iedere hap kauwen, minder calorieën opnemen dan zij die slechts 15 keer kauwen. Als je goed op je eten kauwt, neemt je lichaam blijkbaar minder calorieën tot zich. Het is dus raadzaam om 40 keer op iedere hap te kauwen. Ten eerste zul je veel meer smaak waarnemen en bovendien zul je minder calorieën opnemen en dus afvallen! Dit was het laatste tip van het rijtje “tips om af te vallen”. Veel succes met afvallen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close