Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Tips voor het bestrijden van buikvet en vochtretentie

0

Aangezien er geen wondermiddelen zijn, is het erg belangrijk natuurlijke recepten, een gezonde levensstijl en voldoende water te combineren als je buikvet wilt kwijtraken en vochtretentie wilt bestrijden.

De buik is een van de gebieden van je lichaam waar vet met de jaren ophoopt en waar vochtretentie het meeste opvalt. Levensstijl, dieet en een gebrek aan fysieke beweging kunnen er onder andere voor zorgen dat vet en/of vloeistoffen ophopen in je buik, waardoor deze er opgeblazen uitziet en de vorm van je lichaam nadelig beïnvloedt. Blijf lezen om natuurlijke manieren te leren om buikvet en vochtretentie tegen te gaan.

De meeste personen willen vet verbranden voor een slanker figuur en we weten dat de buik een erg moeilijk gebied is om aan te werken. Om ervoor te zorgen dat het niet een onmogelijke taak wordt om een platte buik te krijgen die vrij is van overtollig vet en zwellingen, zullen we hieronder de beste tips met je delen ombuikvet en vochtretentie te verminderen, waarbij dat laatste zoals je weet een van de grootste belemmeringen is om een platte buik te krijgen.

6 vitale tips om buikvet en vochtretentie te verminderen

 • Vermijd teveel natrium: het is erg belangrijk om te onthouden dat we onze zoutinname significant moeten verminderen of voor een ander alternatief moeten kiezen om onze maaltijden te kruiden. Een overtollige zoutconsumptie is de primaire oorzaak van vochtretentie en bijna iedereen consumeert er te veel van. Het is ook raadzaam om de consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan kalium te vergroten, aangezien dit de natriumwaarden tegenwerkt en helpt om de pH in het lichaam te balanceren.
 • Beweeg meer: de meest effectieve manier om buikvet te verminderen en een platte buik te krijgen, is door middel van beweging. Het is ideaal om een aerobische activiteit te doen en deze aan te vullen met buikspieroefeningenom de buik te verstrakken en vormen.
 • Drink meer water: een glas water op een lege maag drinken is een ideale manier om vochtretentie te voorkomen. Daarnaast is ook bewezen dat water het metabolisme versnelt, wat vervolgens het lichaam stimuleert om vet te verbranden.
 • Consumeer meer diuretische voedingsmiddelen: diuretische voedingsmiddelen zijn ideaal voor het verwijderen van het vastgehouden vocht en de giftige stoffen in het lichaam die ervoor kunnen zorgen dat we aankomen. Het beste is om je consumptie van diuretische voedingsmiddelen, zoals onder andere ananas, artisjokken, watermeloen, tomaten en asperges, te vergroten.
 • Slaap voldoende: een simpele en een noodzakelijke gewoonte zoals slapen is essentieel om buikvet te elimineren en gewicht in het algemeen te verliezen. Minder dan zes uur slapen kan de productie van een hormoon genaamd cortisol stimuleren, wat de opslag van vet in de maag bevordert.
 • Eet gezond: het is erg belangrijk om je eetgewoontes te veranderen en alle voedingsmiddelen uit je dieet te halen waar je van weet dat ze voor een ophoping van vet zorgen. Je zou in plaats daarvan je consumptie van fruit, groenten en volkoren granen moet vergroten. Het is ook belangrijk om je maaltijden te verdelen over vijf of zes porties per dag. Kauw je voedsel goed ensla het ontbijt nooit over.

Zelfgemaakt recept om buikvet en vochtretentie te verminderen

Aangezien vet en vochtretentie de primaire belemmeringen zijn voor het bereiken van een platte buik, willen we een erg behulpzaam recept met je delen die je zelf kan maken en dat helpt om vochtretentie te bestrijden. Daarnaast helpt dit recept ook om de giftige stoffen en afval te elimineren die ervoor zorgen dat onze buik er meer opgezwollen uitziet.

Ingrediënten

 • 1 theelepel geroosterde en gemalen paardenbloem
 • 1 schijfje gember
 • Wat kardemomzaden
 • 1 stokje kaneel
 • 5 muntblaadjes
 • Anderhalf kopje water
 • Honing (optioneel)

Uitleg

Voeg bijna alle ingrediënten toe aan water in een pan, behalve de honing. Zet de pan op het vuur en laat het vijf tot tien minuten koken. Giet de thee naderhand af, voeg honing toe als je dat wilt en drink twee tot vier kopjes per dag.

Belangrijk! Paardenbloemthee is niet aanbevolen voor personen die problemen hebben met de galblaas. Deze personen zouden eerst contact op moeten nemen met hun dokter voordat ze dit drinken.

Onthoud!

Dit recept voor het verminderen van buikvet en het bestrijden van vochtretentie kan je helpen om een platte buik te bereiken als je het als aanvulling naast de andere suggesties gebruikt. Vergeet niet dat er geen wondermiddelen zijn om buikvet te verminderen, maar met discipline, toewijding en een aantal simpele trucjes kunnen we de lichaamsvorm krijgen die we graag willen hebben.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close