Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Toen ze 16 jaar oud was woog ze meer dan 180 kilo, maar wacht maar tot je haar ziet 15 maanden later. WOW!

0

Kaitlyn Smith kampte al vanaf jonge leeftijd met overgewicht. Ze was onzeker, verdrietig en had een extreem laag zelfbeeld. Ze had er schoon genoeg van en besloot iets aan haar overgewicht te doen. Dat gebeurde vanzelfsprekend niet van de een op de andere dag.

Ze besloot op 16-jarige leeftijd research te doen naar manieren om snel af te kunnen vallen. Een maagverkleining was geen optie vanwege een slechte ervaring van de dokter, ze besloot het op eigen kracht te zoen. Ze schakelde een afval coach in. Dat bleek een goede beslissing te zijn geweest. Ze begon gezond te eten en elke dag te sporten. Na 15 maanden keihard werken was Kaitlyn 93 kilo lichter!! Omdat ze zoveel was afgevallen in een zeer korte tijd, kreeg ze last van overtollig huid. Zo’n operatie is enorm duur, dus zette ze een GoFundMe pagina op waar mensen aan haar konden doneren.

Dat liep helaas op niets uit.. Totdat ze Dr. Michael Salhauer ontmoette. De chirurg bood haar een kosteloze operatie aan.. Daar hoefde Kaitlyn uiteraard niet lang over na te denken. Nu heeft ze het lichaam waar ze altijd van gedroomd heeft. Een weloverwogen keuze om haar leven te beteren als je het mij vraagt..

Bekijk hieronder in het filmpje het inspirerende verhaal, waarin je onder andere te zien krijgt hoe ze er nu uitziet.

Ben jij ook zo geïnspireerd geraakt door dit verhaal? DEEL dit bericht dan met al je Facebook vrienden! Misschien inspireer je er iemand mee..

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close