*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Toen Ze 9 Jaar Was Werd Ze Gepest Omdat Ze ‘Dik’ Was, Maar Haar Transformatie Heeft Me Compleet Verrast!

0

Breanna Bond is haar hele leven zwaarlijvig geweest, maar op een gegeven moment was ze het zat dat ze continu werd gepest omdat ze ‘dik’ was, dus maakte ze een drastische verandering. Toen ze 9 jaar oud was woog ze ruim 90 kilogram, maar dankzij veel lichaamsbeweging en een dieet is het haar gelukt om weer een gezond gewicht te krijgen. Zoals we al eerder hebben vermeld werd ze dag in dag uit gepest. Dat pesten zorgde ervoor dat Breanna alleen maar meer en vetter ging eten. Moeder Heidi besloot op een bepaald moment dat het wel genoeg was en dat haar dochter een betere gezondheid moest krijgen.

Het junkfood waar Breanna dol op was, moest worden laten staan. Vanaf dat moment werd haar alleen nog maar gezond eten voorgeschoteld. Dankzij haar voeding, dieet en doorzettingsvermogen heeft ze het voor elkaar gekregen om gigantisch af te vallen. De uitlaatklep die Breanna altijd vond in eten, vindt ze nu in sporten.

Inmiddels beschikt ze over een gezond gewicht voor iemand van haar leeftijd. En weet je wat nu zo leuk is? Ze heeft een prachtig doel: een Olympische medaille winnen voor de 500 meter vrije slag zwemmen. Hiervoor is ze gekwalificeerd op de junior Olympische Spelen. Daarnaast is ze ook cheerleader en kan ze hardlopen als de beste. We kunnen alleen maar respect hebben voor dit meisje! Bekijk in de onderstaande video de ongelooflijke transformatie die ze doorgemaakt heeft.

(Bron: ondertussen.nl/ABC News)

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close