Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Tracy was in levensgevaar door haar overgewicht – Haar transformatie is een inspiratie voor ons allemaal!

0

De makkelijkste manier om iemands zelfvertrouwen te breken is door iemand te pesten.

Dit ondervond ook de 32-jarige Tracy Ryan. Ze werd al sinds haar jeugd gepest, door haar overgewicht. De gemene opmerkingen, het na staren en het fluisteren achter haar rug om, zorgde ervoor dat ze juist meer ging eten, omdat ze afleiding zocht in voedsel.

Deze vicieuze cirkel bleef maar doorgaan zelfs toen ze volwassen werd, op dat punt in haar leven woog ze maar liefst 155kg.

Maar op een dag besloot ze dat het genoeg was – en haar verhaal is nu een inspiratie voor duizenden mensen.

Tijdens haar jeugd werd constant tegen Tracy gezegd dat ze dik was. Klasgenoten pestten haar continu en gaven haar verschrikkelijke namen. Het werd zelfs zo erg dat niemand met haar wou praten, en hierdoor werd ze compleet afgestoten, en dat alleen maar om haar gewicht.

Het pesten leidde tot een vicieuze cirkel.

Eten werd een dagelijkse bezigheid voor haar, ook al wist ze dat de hoeveelheden die ze at niet gezond voor haar waren. Hierdoor raakte ze al snel haar controle kwijt over haar gewicht. Ze overtuigde zichzelf dat ze gelukkig was, ook al voelde ze zich juist heel slecht en leefde ze in een constante ontkenning van haar situatie. Toen Tracy haar 30ste verjaardag naderde, woog ze ongeveer 155kg.

Met elke dag die voorbij ging nam het risico op kanker, hartkwalen en diabetes toe. Ze wou drastisch haar levensstijl aanpassen, maar ze dacht dat ze niet sterk genoeg was en dat ze niet de ondersteuning zou krijgen die ze nodig had. Diep van binnen had Tracy een ijzeren wil. En uiteindelijk kreeg ze het voor elkaar om professionele hulp te krijgen.

En toen was het aan Tracy om dit moeilijke pad tot een gezonder leven te bewandelen.

Tracy trok een plan voor zichzelf waarbij ze haar oude gewoontes gedag zou zeggen. Ze begon met bewegen en sporten. Het maakte niet uit hoeveel pijn het deed, ze gaf niet op.

Langzaam maar zeker voelde Tracy zich steeds beter. Ze begon dingen te kunnen doen, die ze voorheen nooit voor mogelijk hield, zoals tennissen en bergbeklimmen!

 

Ondertussen viel Tracy steeds meer af, en is ze bijna 90kg afgevallen zonder de hulp van afslankmiddelen of operaties. De droom die eerst onmogelijk leek een jaar geleden, was nu daadwerkelijk uitgekomen: Tracy kon eindelijk haar eerste marathon rennen.

En de transformatie is werkelijk waar geweldig! Met vastberadenheid en motivatie heeft Tracy het onmogelijke voor elkaar gekregen. Ze kwam tegen alle verwachtingen in, van haar overgewicht af, en redden haar eigen leven.

Je bent zo moedig Tracy!

Bekijk hieronder de video van Tracy’s geweldige transformatie:

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close