*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Train je brein om in 60 seconden in slaap te vallen!

0

Kan u niet slapen?

Probeer de 4-7-8 ademtechniek. Er wordt beweert dat het u kan helpen indommelen in slechts 60 seconden

De methode is ontwikkeld door Harvard opgeleide Dr Andrew Weil. Het gaat om het regelen van je ademhaling naar verschillende tellingen van 4, 7 en 8 Het laat de zuurstof beter de longen vullen, en het kalmeert de geest en ontspant de spieren.

slapeloosVoor een lange tijd, had ik het moeilijk om te slapen. Door slecht eten ’s avonds laat, te veel schermen voor het slapen gaan, en stress, kreeg ik langzaam maar zeker een slaapprobleem. Ik vond het ongelooflijk moeilijk om mijn hersenen af te sluiten en te rusten. Na weken van slapeloosheid en onvolledige nachtrust, vertelde een vriend van mij me over de “4-7-8” ademhaling truc

Maar wat is dat?

Deze methode werd ontwikkeld door een wellness-practitioner, Harvard opgeleide Dr. Andrew Weil, die studeert meditatie, ademhaling, en hoe het kan worden gebruikt om stress tegen te gaan. Het is gemakkelijk om te doen. Je ademt in door je neus gedurende vier seconden, houdt je adem voor zeven seconden, en adem uit door je mond acht seconden. Ze legde me uit dit uw hartslag vertraagt en het activeert ook chemische stoffen in onze hersenen die je kalmeren.

Vrij netjes? Ik was sceptisch, maar ik probeerde het.

Het werkte! Ik was voordat ik mijn vierde herhaling bereikte in slaap. In slaap in minder dan 1 minuut

Dit is goed voor meer dan alleen maar in slaap vallen hoor. Als we gestresst zijn, maakt ons endocriene systeem adrenaline aan en geeft het af via de bijnieren. Dit verhoogt je hartslag en kan je zenuwachtig en of onwel laten voelen. Vaak, wordt ook je ademhaling snel en oppervlakkig.

Door het gebruik van deze methode wordt je ademhaling rustig, je werkt de adrenaline tegen op een natuurlijke wijze en je hartslag wordt gedwongen om trager te kloppen. Het hart heeft als het ware geen keuze.

Als u er mee doorgaat , krijg je echt het gevoel dat je hartslag vertraagt en je geest helder wordt. Het is bijna alsof je een ontspannen middag aan een strand hebt doorgebracht. Zo ontspannend. Probeer het eens vanavond en vertel ons wat u denkt! U kunt ook kijken op website van Dr. Weil Als u geïnteresseerd bent in verder te lezen.

Bron: healthy-holistic-living.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close