Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Twee hardnekkige misverstanden over afvallen

0

Er wordt heel veel geschreven over lijnen en afvallen en toch blijven er drie hardnekkige misverstanden mensen die willen afvallen in de weg zitten.

  1. Het gaat uitsluitend om minder calorieën. Als je blijvend minder wilt wegen, dan gaat het niet uitsluitend om calorieën. Om op korter termijn kilo’s kwijt te raken kom je misschien wel een eind met calorieën tellen, maar als je blijvend gezonder en minder dik wilt worden gaat het om het geheel van je voeding en verbranding. Natuurlijk moet je minder eten om minder te gaan wegen, maar simpelweg calorieën tellen gaat je hoogst waarschijnlijk nergens brengen.
  2. Dit dieet werkte voor Erica Terpstra/Rihanna/de buurvrouw, dus het werkt ook voor mij. Vooral wonder diëten worden vaak aan de man gebracht met zoevende verhalen van bekende mensen. Maar studie na studie laat zien dat blijvend afvallen een individuele kwestie is: het gaat om jouw eet- beweeg- en verbrandingsniveau. Algemene ideeën kunnen zeker de weg wijzen — zoals het keto-dieet -, maar hoe jij blijvend kan afvallen is iets wat jij moet uitzoeken, eventueel met hulp van een diëtist(e)

Bronnen:

Time

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close