*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


UITSTEKENDE RESULTATEN: Deze magische olie zal je rimpels laten verdwijnen en ze komen niet meer terug!

0

Heb je je ooit afgevraagd waarom vrouwen die in de zuidelijke, mediterrane landen wonen, zo’n prachtige huid en mooi, dik haar hebben? Olijfolie is hun geheim. Dit prachtige natuurlijke product hydrateert en voedt de huid en het haar. Omdat het van nature rijk aan antioxidanten en vitamine E is, vergemakkelijkt het de afstoting van gifstoffen uit het lichaam.

Vandaag de dag wordt olijfolie veel gebruikt in de beauty-industrie, en creëert een groot aantal voordelen voor een mooie huid. Zorgt voor het behoud van de elasticiteit van de huid, maakt het glad en stralend, voedt het haar waardoor het een gezonde gloed krijgt. Olijfolie is een succesvolle manier om vroege tekenen van veroudering en diverse huidproblemen te voorkomen.

Het verzacht, geeft de huid een gloed, voorkomt vroegtijdige veroudering en rimpels, en hydrateert ook.

Vitamine E wordt beschouwd als de vitamine van de schoonheid en jeugd. Het vertraagt de veroudering van de huid, vermindert rimpels en vermindert vermoeidheid. De huid wordt verjongd en wordt strakker.

Vitamine E of tocoferol, heeft een regeneratief effect op de huid, vlakt de rimpels. Het is het beste als je de soort gebruikt die wordt geproduceerd door de koude persing van tarwekiemen.

De belangrijkste rol van vitamine E is de antioxidatieve bescherming tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Met zijn antioxiderende werking, beschermt het de huid tegen producten van de natuurlijke metabole processen en schadelijke milieu-invloeden. Neutraliseert de oxidatie effecten van UV-stralen op eiwitten en lipiden van celmembranen, en dus de vorming van vrije radicalen, die een belangrijke factor vormen in het proces van vroegtijdige veroudering. Het heeft anti-ontstekingscapaciteiten, vermindert erytheem, wat optreedt na het zonnen of de inwerking van schadelijke stoffen en versnelt het herstel van beschadigde cellen, waardoor de tijd van wondgenezing vermindert. Vermindert transepidermaal waterverlies, hydrateert en verzacht de huid. Het voorkomt de vorming van lipoperoxide, het stimuleert schilferende huid en het creëren van comedonen. Het verhoogt de activiteit van enzymen in de huid. Het heeft een regeneratief effect op de huid, vlakt de rimpels. Het is effectief voor het behandelen van littekens (het wordt zelfs gebruikt tjdens chirurgie).

Recept

Ingrediënten:

50 ml olijfolie
vitamine E capsules 4 tot 5 (koop ze bij de dichtstbijzijnde apotheek)

Bereiding en toepassing:

Voeg 4 tot 5 vitamine E capsules toe aan 50 ml extra vergine olijfolie. Goed mengen.
Breng het mengsel aan op het gezicht en laat het gedurende 5 tot 10 minuten zitten.
Bevochtig je vingers met water en masseer de gezichtshuid 10 minuten zachtjes met zachte bewegingen.
Je hoeft het niet af te wassen, gewoon zachtjes verwijderen met een papieren handdoek.
Je zult de resultaten opmerken na enkele behandelingen!

Bron: http://www.healthyandnaturalhouse.com/

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close