*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Val af, verstevig uw borsten en ontdoe uw lichaam van gifstoffen met deze drank!

0

Overgewicht meedragen is voor iedereen een onaangename kwestie.

We willen allemaal een gezond en fit lichaam hebben. Dus als u wat meer gewicht hebt gekregen, moet u zo snel mogelijk handelen en het verwijderen voordat het zich kan ophopen op uw lichaam.
We weten echter allemaal dat gewichtsverlies geen gemakkelijke taak is. Nou, hier is goed nieuws: er is een uiterst behulpzame bondgenoot in de strijd tegen de extra kilo’s – ananas!

Deze vrucht is effectief gebleken in de strijd tegen overgewicht. Hoewel het een zoete smaak heeft, is het arm aan calorieën en energiedichtheid. Bovendien zijn ananassen rijk aan gezonde voedingsstoffen, zoals vitamine C, mangaan, foliumzuur en koper.

Ananas is ook een rijke bron van de gezonde plantensamenstelling bromelaïne. Deze verbinding bevordert de gezondheid, stimuleert het immuunsysteem, voorkomt kanker, versnelt de wondgenezing en helpt de spijsvertering.

Volgens deskundigen kan bromelaïne bloedeiwitten afbreken en zo ontstekingen voorkomen en behandelen. Het bestrijdt ook vrije radicalen.

Een glas ananassap bevat:

25 mg vitamine C – wat 25% ADH voor mannen is en 30% ADH voor vrouwen
33 mg calcium
30 mg magnesium
130 calorieën

Ananassen worden verondersteld een antioxidantenwonder te zijn. Antioxidanten voorkomen veroudering, bevorderen de jeugd en zorgen voor elasticiteit van de huid.

Het is dus vooral nuttig voor vrouwen, omdat het de stevigheid van de borsten kan herstellen en verzakking kan voorkomen. Vrouwen worden geadviseerd om koffie of alcohol te vervangen door ananassap, omdat het regelmatig gebruik ervan geweldige effecten kan bieden voor hun borsten.

De consumptie van het verse ananassap levert in zeer korte tijd significante resultaten op.

Afgezien van het gebruik voor het verstevigen van borsten, kan het ook verbluffende resultaten geven in termen van de huid – omdat het rimpels en andere tekenen van veroudering vermindert.

Vergeet niet zoveel mogelijk een gezond en uitgebalanceerd dieet te eten.
De consumptie van ananassap kan wonderbaarlijke effecten hebben, vooral voor vrouwen, omdat het het lichaam kan ontgiften van de opgehoopte afvalstoffen en gifstoffen, het gewichtsverlies zal bevorderen en je borsten stevig zal maken!

Bronnen:

eathealthyplans.com

www.healthyveganstyle.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close