*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Van een stabureau val je niet af

0
Al eerder waren er vraagtekens bij de gezondheidswinst van stabureaus. Nu blijkt dat een stabureau nauwelijks leidt tot de verbranding van meer calorieën.
Er zijn vele goede redenen om vaker te staan in plaats van te zitten, maar afvallen hoort daar niet bij. Onderzoekers van de University of Pittsburgh ontdekten dat mensen die staand werken 8 of 9 meer calorieën per uur verbranden dan mensen die zitten. Op een werkdag van 8 uur scheelt dat zo’n 64 kilocalorieën. Dat staat ongeveer gelijk aan één beker koffie met suiker en melk.

Wandelend vergaderen
Wandelen is wel effectief om meer calorieën te verbranden. Tijdens het lopen verbrand je bijna 3 keer meer calorieën dan tijdens het zitten of staan. Om tijdens werkdagen te proberen gewicht te verliezen, kan je beter de printer aan het eind van de gang zetten of zelf koffie halen, dan een stabureau aanschaffen. Ook het invoeren van ‘walking-meetings’ levert significant meer winst op, zo blijkt uit een eerste pilot study.

Andere voordelen
Ook al val je nauwelijks extra af van een stabureau, het ding leidt volgens onderzoeker Seth Creasy wel tot een betere controle van de bloedsuikerspiegel en minder pijn in de schouders en rug. Ook zou het zo kunnen zijn dat een stabureau stimuleert tot meer beweging. En dat heeft natuurlijk wel degelijk een extra verbranding van calorieën tot gevolg.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close