*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Vasten-dieet: is het 5:2-dieet beter dan al die andere?

0

Is het een rage? Of is het de uiteindelijke oplossing? Voedingsexperts denken toch dat eerste. Die weten immers dat het er om gaat dat je blijvend besluit minder onnodige (en vaak onzinnige) dingen in je mond te steken. En om niets anders. Patrick Mullie, een Vlaamse voedingsexpert , moet er een beetje mee lachen zegt hij tegen De Standaard. ‘Zo’n dieetidee zal nooit een oplossing zijn voor ons obesitasprobleem. Want obesitas gaat over hoe we ons leven inrichten. Ik heb vijfentwintig jaar mensen met overgewicht begeleid. Aanvankelijk gaf ik iedereen een dieet. Gaandeweg merkte ik dat het belangrijker is dat mensen een scherpere aandacht ontwikkelen voor wat ze op een gewone dag allemaal in huis hebben aan eten, wat ze allemaal binnenspelen en wat daarvan echt nodig is. Met wat extra gezond verstand kun je wel degelijk afvallen zonder dieet.’

Dat mag zo zijn, vooralsnog zijn er behoorlijk wat mensen slanker dan ze waren dankzij het vastendieet. Als dat over 2 jaar nog zo zou zijn, dan slaat het ergens op. Tot dat moment is het een rage, als Sonja en Montesquieu.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close