Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Veganistische topsporters: “Ik heb nu minder spierpijn en meer energie”

0

Veganisme en topsport, je zou verwachten dat het niet samengaat. Sporters zouden immers vlees en eieren nodig hebben voor spierherstel. Maar dat is niet waar volgens een aantal topsporters.

In de nieuwe documentaire The Game Changers leggen onder meer tennisser Novak Djokovic en F1-coureur Lewis Hamilton uit waarom ze zweren bij een veganistisch dieet. Jeremy Reijnders, die vorig jaar tweede werd op het EK Crossfit en daarmee de titel ‘Fitste man van Nederland’ won, is eveneens overtuigd veganist. Hij at vroeger veel vlees en eieren en had nooit gedacht daar mee te stoppen.

Nu eet hij al vier jaar veganistisch, vooral vanwege het effect op zijn sportprestaties. “Ik besloot om het een maand te proberen en ik had minder spierpijn en meer energie. Ik kon ineens een extra training toevoegen in de week. Daarna ben ik niet meer terug gegaan.”

Zijn advies voor mensen die het ook willen proberen: “Het belangrijkste is dat je weet waarom je plantaardig wilt eten en dat je probeert er zo veel mogelijk over te lezen. Hoe beter je geïnformeerd bent, hoe makkelijker de keuzes te maken zijn.”

Volgens de producenten van de documentaire, onder meer Novak Djokovic, Lewis Hamilton en Jackie Chan, is het een mythe dat sporters vlees nodig hebben. Arnold Schwarzenegger vindt het zelfs een marketingtruc. “Ik at veel vlees”, zegt hij in de documentaire. “In reclames wordt het idee verkocht dat echte mannen vlees eten. Maar iedereen moet weten dat dat niet gebaseerd is op de realiteit.”

 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close