Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Verbazingwekkende kruidenoliën voor huidverzorging

0

De meeste mensen houden niet van het idee van kruidenolie-massages, omdat het hen doet denken aan een vette, glanzende huid. Maar ze zijn verkeerd, omdat de kruidenoliën de basis vormen voor de juiste voeding van de huid.

Kruidenoliën zijn rijk aan een hele reeks ingrediënten en vitamines, die je helpen je huid te verzorgen en te voeden, of je nu een droge, vettige, gevoelige of gevoelige huid hebt.
Voor een goede verzorging moet je kruidenolie van hoge kwaliteit gebruiken. Dit betekent dat tijdens het bereiden van de kruidenolie de temperatuur niet hoger mag zijn dan 65 ° C, omdat het ook alle moleculen en vitamines die in de kruiden worden aangetast zou beschadigen.

Ook hebben al deze kruidenoliën een zeer betaalbare prijs, en je hebt geen kennis nodig over het gebruik, dus vergeet alle excuses en begin goed voor je huid te zorgen.

Arganolie is rijk aan oliezuur en linolzuur, caroteen en vitamine E. Geschikt voor de droge, rijpe huid, helpt bij de regeneratie en wordt daarom vaak gebruikt om dermatitis en psoriasis te bestrijden.

Avocado-olie – rijk aan essentiële vetzuren, vitamine E en bètacaroteen. Het heeft een donkergroene kleur, zoete smaak en kan snel worden opgenomen door de huid. Het is ideaal voor de verzorging van de droge, vochtarme en volwassen huid en de huid die gevoelig is voor infecties.

Amandelolie – het wordt aanbevolen voor de huidverzorging van gevoelige kinderen en helpt ook bij de verzorging van een droge en gevoelige huid, gevoelig voor jeuk en irritatie.

Hazelnootolie – is een van de beste natuurlijke bruiningsoliën. Het is ook een van de beste snel absorberende oliën. Geschikt voor de vette huid, huid gevoelig voor acne, gevoelige huid gevoelig voor roodheid en irritatie.

Walnootolie – snel absorberende olie met een mild aroma. Bevat palmitolzuur, dat zich in de talg bevindt (natuurlijke vetachtige stof in de huid), dus ideaal voor de behandeling van een droge en vochtarme huid.

Wild Rose-olie – dit is een van de kostbaarste cosmetische oliën. Deze olie zal u verbluffende resultaten opleveren bij de regeneratie van beschadigde huid, littekens, brandwonden, striae, rimpels, acne … Omdat het erg moeilijk is om deze olie te vinden, kunt u olie van sint-janskruid gebruiken, omdat ze zeer vergelijkbare functies heeft.

Sesamolie – rijk aan vitamines, mineralen, lecithine, linolzuur en oliezuur. Het is ideaal voor de verzorging van een gevoelige huid die gevoelig is voor irritatie. De belangrijkste functie van deze olie is het verwijderen van vuil uit de poriën, dus het wordt aanbevolen voor de huidverzorging van rokers en voor degenen die vechten tegen cellulitis.

Al deze oliën zijn erg handig voor onze huid, maar dat betekent niet dat je jezelf moet beperken, dus je kunt altijd wat etherische olie naar keuze toevoegen. Deze oliën zijn geschikt voor de gezichtshuid en lichaamshuid en zijn ook uitstekend voor haarverzorging.

Tip van de redactie: als je bang bent om overal een olieachtige laag te krijgen, kun je je eigen mengsel maken dat bestaat uit een halve fles kruidenolie naar keuze en de andere helft vullen met water. Schud het altijd voor gebruik. Je zult geen olieachtige sporen hebben, omdat de olie sneller in je huid wordt opgenomen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close