Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Verbrand buikvet met dit sap

0

De ingrediënten in dit sap hebben eigenschappen die kunnen helpen de stofwisseling te versnellen. Combineer het drinken van dit sap met een gebalanceerd dieet en voldoende lichaamsbeweging voor de beste resultaten.

De buik is een lichaamsdeel dat veel mensen over de hele wereld een hoop kopzorgen bezorgt, mensen die voortdurend op zoek zijn naar manieren om het vet op de buik te verbranden.

In dit deel van het lichaam is overgewicht het beste zichtbaar. Vochtretentie, voedselallergieën en vele andere problemen kunnen de uitstraling van je figuur nog meer beïnvloeden.

Om dit probleem goed aan te pakken en buikvet effectief te verbranden, is het belangrijk om een gezonde leefstijl aan te leren die bestaat uit een gebalanceerd dieet en voldoende lichaamsbeweging. Daarnaast bestaan er echter ook enkele hulpmiddelen die kunnen helpen om ontstekingen in het lichaam te remmen en afvalstoffen die bijdragen aan die uitpuilende buik te elimineren.

Een van de middelen om gewichtsverlies in dit deel van het lichaam te bevorderen is een wel zeer bijzonder sap. Dit sap is namelijk rijk aan voedingsstoffen, waardoor hij je dieet ideaal ondersteunt. Wil je meer weten?

Sap van ananas, komkommer, selderij, gember en citroen

Ingrediënten als ananas, komkommer en selderij staan bekend om hun vochtafdrijvende eigenschappen die de eliminatie van vocht dat zich in het lichaam ophoopt en gewichtstoename verergert bevorderen.

Gember en citroen hebben beide ontstekingsremmende eigenschappen die in staat zijn ontstekingen in het spijsverteringssysteem te verminderen en veelvoorkomende problemen als darmgas en opgeblazenheid in de buik tegen te gaan.

Door al deze producten samen te brengen in één sap creëer je een natuurlijk middel dat kan helpen je lichaam te zuiveren, gewichtsverlies te bevorderen en je gezondheid te verbeteren.

Enkele voordelen die dit sap biedt zijn:

 • Vergemakkelijkt het verbranden van lichaamsvet.
 • Ideaal om constipatie tegen te gaan en tegelijkertijd buikvet te verbranden.
 • De vochtafdrijvende werking verbetert de nierfunctie en kan helpen het vocht in je lichaam in balans te brengen.
 • Ondersteunt gewichtsverlies door ervoor te zorgen dat je je sneller en langer vol voelt.
 • Versnelt de stofwisseling, waardoor het lichaam beter in staat is vet te verbranden.
 • De grote hoeveelheid antioxidanten die dit sap bevat zorgt ervoor dat het een ideaal middel is om de schade die vrije radicalen veroorzaken tegen te gaan.Vrije radicalen zijn moleculen die de normale werking van lichamelijke organen beïnvloeden en kanker en vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken.

Hoe kan dit sap helpen buikvet te verbranden?

De voornaamste oorzaak van een dikke buik is de opeenstapeling van vet in dit lichaamsdeel dat een direct gevolg is van een slechte voeding. Doordat dit sap het lichaam voorziet van een bron van antioxidanten en zuiverende bestanddelen zorgt het ervoor dat je sneller calorieën verbrandt en voorkomt het het ontstaan van vetophopingen.

Daarnaast kunnen ontstekingen in dit deel van het lichaam veroorzaakt worden door maag-darmproblemen en ook deze problemen kunnen worden verzacht door regelmatig dit sap te drinken.

Ook is het belangrijk om te onthouden dat wanneer je lichaam niet in staat is vocht naar behoren af te drijven, dit invloed heeft op meerdere delen van je lichaam. Hierdoor wordt de kans op cardiovasculaire problemen en overgewicht groter.

Hoe maak ik dit sap?

De ingrediënten die gebruikt worden om dit sap te maken zijn gelukkig heel eenvoudig te verkrijgen en meestal ook niet al te duur. Dit is vaak afhankelijk van het seizoen.

Ingrediënten

 • ½ komkommer
 • 2 stengels selderij
 • 1 kop water
 • 1 citroen
 • ½ theelepel gember
 • ½ kop ananas, in blokjes gesneden
 • ¼ groene appel

Instructies

 • Schil de komkommer en snijd hem in stukjes. Was de selderij en de andere ingrediënten en stop alle ingrediënten, op de citroen na, samen in de blender.
 • Mix de ingrediënten tot je een homogeen mengsel hebt en voeg dan het citroensap toe.

Wij raden aan om dit sap te drinken op een lege maag om zo veel mogelijk te profiteren van alle voordelen om gewichtsverlies te bevorderen en je lichaam te voorzien van energie.

Je kunt het sap het beste een week lag elke ochtend drinken en dan drie dagen achtereenvolgend pauze te nemen. Wanneer je je streefgewicht behaald hebt, kun je de behandeling voortzetten door het sap minimaal twee à drie keer per week te blijven drinken.

Let op!

Dit sap zal je helpen afvallen, maar het is natuurlijk geen wondermiddel dat je zal helpen vet te verbranden zonder de ondersteuning van een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging.

Gebruik dit sap onder geen enkele voorwaarde als vervanging voor je maaltijden. Het sap kan je lichaam namelijk niet voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig heeft.

Wanneer je te veel van het sap drinkt, dan kan dit een laxerende werking hebben die tegenstrijdig is met de doelen die je wilt behalen. Drink daarom maximaal twee glazen per dag.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close