Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Verhoog je gewichtsverlies met een factor 3 met dit geweldige kruid!

0

Afvallen kan een moeilijk proces zijn en het kost veel tijd en toewijding. Als je dit proces wilt versnellen, moet je deze geweldige specerij consumeren.

Er zijn miljoenen verschillende dieet plannen op het internet, en ze hebben allemaal de ‘belofte’ dat je gewicht zal verliezen in slechts 1 of 2 weken. Nou, we weten allemaal dat het niet gaat gebeuren. Je hebt veel verschillende manieren geprobeerd en het werkt niet voor je? Nou, wat als we je vertellen dat je kunt afvallen alleen maar door de toevoeging van dit super gezonde kruid aan je gezonde voeding. En als je dit kruid toevoegt aan je dieet, zal het gewichtsverlies proces worden gestimuleert met een factor 3!(3 keer zo snel dus!). Dit kruid zal je gezondheid verbeteren en terwijl je het gebruikt om gewicht te verleizen passant, obesitas en hart-en vaatziekten voorkomen!

We hebben het over het verbazingwekkende komijn. Komijn wordt meestal geaard en vervolgens toegevoegd aan kerriepoeder. Of, de fabrikanten voegen het toe aan chili-poeder en het wordt gebruikt in verschillende keukens over de hele wereld.

Studie bevestigt – Dit kruid geeft het gewichtsverlies proces een mega boost!

Onderzoekers van de Iraanse Shahid Sadoughi Universiteit voor Medische Wetenschappen vedeelden willekeurig 88 vrouwen met overgewicht of obesitas in 2 groepen. Gedurende 3 maanden, ontvingen beide groepen voedingsconsultatie en verminderde de dagelijkse inname van calorieën met 500. Maar bij één groep werd dagelijks 3 gram (iets minder dan 1 theelepel) komijn poeder toegediend, vermengt met 150ml yoghurt (evenveel yoghurt, minus de komijn, werd ook voorgeschreven bij de controlegroep).

Enfin, aan het einde van de 3 maanden durende proef, hadden de deelneemsters in de komijn groep 3 pond meer verloren dan in de niet-komijn groep op een totaal gewichtsverlies van 13 pond. Indrukwekkender is dat bij de leden van de komijn groep het vetpercentage daalde met 15% bijna drie keer zoveel dan de 5% verlies behaald door de controlegroep, wat blijkbaar te wijten is aan de toevoeging van de vetverbranding specerij.

Voordelen van komijn onderzoek

De komijn groep vertoonde tevens een aantal andere verbeteringen. Zo waren de niveaus van schadelijke bloedvetten afgenomen, zoals triglyceriden. De deelnemers aan de komijn groep hadden een gemiddelde van bijna 10 punten af van hun gemeten slechte (LDL) cholesterol niveau. De controlegroep had slechts 5 punten in die categorie.

Dit laat zien dat de komijn eters meer calorieën verbranden door de toevoeging van dit super gezonde kruid aan hun voeding. En het beste is dat dit kruid ook een positief effect had op hun gezondheid door het verminderen van het risico op hart-en vaatziekten en overgewicht.

Medische deskundigen beweren dat deze specerij ook het metabolisme kan stimuleren omdat grote hoeveelheden fytosterolen bevat, wat de absorptie van cholesterol in het menselijk lichaam kan remmen.

Komijn – gezondheidsvoordelen

Dit super gezonde kruid kan veel voordelen voor de gezondheid opleveren, zoals:

Spijsvertering – het verbetert de spijsvertering en verlicht maagpijn en gas problemen

Diabetes – het vermindert de kans op hypoglykemie

Slapeloosheid – dit super gezonde kruid werkt relaxerend en het kan daardoor de slaap verbeteren

Verkoudheid – komijn zal je immuunsysteem stimuleren en het zit vol met vitamine C, waarvan we allemaal weten dat het een zeer nuttige en krachtige antioxidant is in de strijd tegen infecties en andere ziekten

Astma – dit kruid werkt slijmoplossend. Het is zeer nuttig bij het verdrijven van het geaccumuleerde slijm in de luchtwegen.

Komijn Thee – RECEPT

Deze thee is zeer eenvoudig en gemakkelijk te maken, volg gewoon de eenvoudige instructies:

ingrediënten:

1 theelepel komijnzaad
250 ml water

beschrijving:

Hier is wat je moet doen – voeg de zaden aan een kleine kom of steelpannetje en zet het op het vuur gedurende 10 seconden. Giet vervolgens het water erbij en wacht tot het begint te koken. Nadat het kookt, verwijder het van het vuur en dek het af. Laat het gedurende 5 minuten staan en zeef dan de thee. Let op: je kunt wat honing of wat zout toevoegen voor de smaak.

Zoals u kunt zien, kan deze super gezonde kruid vele gezondheidsvoordelen bieden. Waarom ga je het niet elke dag gebruiken? Het is een grote steun bij gewichtsverlies en de beste immuniteit booster.

(Healthytipsworld.com)

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close