Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Verlies 3 kilo in 7 dagen door dit vetverbrandingsdrankje te drinken!

0

Je hebt vast en zeker geprobeerd om af te vallen door minder te eten en meer te gaan bewegen. Sommige onder ons hebben zelf met een ongezond crash dieet of afvalpillen geprobeerd af te vallen.

Veel van deze afvalpillen die te verkrijgen zijn bevatten chemische troep die ontzettend slecht is voor je gezondheid. Er is een veel makkelijkere manier die steeds meer aan populariteit wint. Namelijk een zelfgemaakt drankje die je vetcellen afbreekt.

Op de volgende pagina laten wij zien hoe je het natuurlijk drankje zelf maakt. Uit de vele reactie en uit eigen ervaring kan ik verklappen dat het drankje ook nog eens erg lekker is.

Ingrediënten:
– 4 citroenen
– 1 theelepel geraspte gember
– 1 komkommer
– 12 blaadjes munt
– 8 glazen water

Bereidingswijze:
Snij de citroenen en komkommer in stukken. Meng vervolgens alle bovengenoemde ingrediënten in een grote en afsluitbare pot en laat het minimaal 12 uur goed intrekken. Ons advies is om het een dag van tevoren te maken.

Het drankje gemaakt met de 8 glazen water moet in een dag opgedronken worden. Een mens moet minimaal 1,5 tot 2 liter water of 0,03 x je lichaamsgewicht per dag drinken. Een bijkomend voordeel is dat je de dagelijkse hoeveelheid vocht binnen krijgt en ook afvalt.

Herhaal dit minimaal een week en je zult merken dat je flink wat bent afgevallen! Laat ons weten hoeveel jij bent afgevallen en vergeet dit recept niet te delen met al je vrienden op Facebook, want ook zij willen wat kilootjes kwijt!!

Deel dit met je familie en vrienden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close