Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Verwerkte voedingsmiddelen veroorzaken gewichtstoename, concludeert nieuwe studie (video)

0

Verwerkt voedsel is gekoppeld aan een aanzienlijke gewichtstoename en nieuw onderzoek gepubliceerd in Cell Metabolism geeft hier meer geloofwaardigheid aan.

In de loop van de twee weken durende studie uitgevoerd bij de National Institutes of Health, werden 20 gezonde volwassenen opgesplitst in twee groepen. De ene groep kreeg een dieet met bewerkte maaltijden en snacks, terwijl de andere een onverwerkt dieet kreeg.

Muffins, wit brood, suikerachtige yoghurt en dieetdranken waren enkele items op het menu van de verwerkte voeding, terwijl verse groenten en fruit, eieren, gegrilde kip, vis en rundvlees, volle granen en noten en zaden aan de andere kant waren.

De twee menu’s waren geformuleerd met dezelfde hoeveelheid calorieën, suiker, natrium en vezels. Deelnemers werd verteld om zoveel mogelijk van hun voedsel te eten als ze wilden, en hun gewicht en vitale factoren werden tijdens het hele onderzoek nauwlettend gevolgd.

Aan het einde van de twee weken consumeerden degenen in de verwerkte dieetgroep gemiddeld 500 calorieën per dag, meestal in de vorm van koolhydraten en vet. Mensen aten vaker extra calorieën bij het ontbijt en de lunch dan het avondeten en snacks. Degenen die de verwerkte diëten aten, kwamen ook in de loop van slechts twee weken aan terwijl de andere groep gewichtsverlies meldde.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close