Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Vet verbranden met dit natuurlijke middel

0

Laurier kan helpen maagzuur en darmgas te verzachten, vochtretentie tegen te gaan en de verwijdering van overtollig urinezuur te bevorderen.

Elk programma om vet te verbranden zou deze drie basisregels moeten omvatten om te helpen in korte tijd goede resultaten te behalen: houd een gezond dieet aan, doe regelmatig aan lichaamsbeweging en probeer meer calorieën te verbranden.

Het zal nodig zijn om een paar veranderingen in je dagelijkse leefstijl aan te brengen om deze drie doelen te bereiken, maar deze regels zijn de sleutel tot succes als je graag wilt afvallen en het gewicht er ook af wilt houden.

In onze zoektocht naar het beste middel om vetverbranding te stimuleren en opgeblazenheid te verminderen, zijn we gestuit op een geweldige natuurlijke behandeling voor ontstekingen in het spijsverteringssysteem, die ook nog eens in staat is je lichaam te zuiveren en je zal helpen die ongewenste kilootjes te verliezen.

Als je je dieet en trainingsschema al hebt opgesteld, maar het effect ervan nog enigszins wilt verbeteren, lees dan vooral dit artikel en ontdek een geweldig middel om vet te verbranden.

Wat is dit natuurlijke middel om vet te verbranden en een opgeblazen buik te verminderen?

De behandeling die we in dit artikel bespreken maakt gebruik van devetverbrandende eigenschappen van kaneel en laurier. Deze producten staan beide bekend om de voordelen de ze bieden voor het spijsverteringssysteem en hun vermogen om ontstekingen te remmen.

Het drinken van een thee gemaakt van deze twee ingrediënten is een geweldige manier om meer calorieën te verbranden, je stofwisseling te verbeteren en in kortere tijd gewicht te verliezen.

Waarom kaneel?

Dankzij het heerlijke aroma en de milde pittige smaak is kaneel over de hele wereld hartstikke populair. In de laatste jaren is echter ook aangetoond dat kaneel gewichtsverlies kan bevorderen wanneer je de specerij regelmatig consumeert. De bestanddelen in kaneel vertragen namelijk de opeenstapeling van vet, vooral rond de middel.

Kaneel kan tegelijkertijd helpen om je bloedsuikerspiegel tot wel 29% te verlagen, waardoor je minder zult snakken naar eten en dus je calorie-inname kunt beperken.

Wanneer je kaneel consumeert, vindt er in je maag een chemische reactie plaats die je stofwisseling versnelt, waardoor je sneller vet verbrandt en de eventuele opgeblazenheid in je buik zal verminderen.

Naast al deze voordelen kan kaneel ook helpen:

 • Diabetes te voorkomen en onder controle te houden.
 • Het lichaam te voorzien van een bom van mineralen en antioxidanten.
 • Bacteriën en schimmels tegen te gaan.
 • Je cholesterolgehaltes onder controle te houden.
 • Je lichaam te kalmeren.
 • Ontstekingen te remmen.
 • Verschillende vormen van pijn te verzachten.

Waarom laurier of laurierblad?

De laurierplant bevat twee actieve bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor de twee voornaamste voordelen die deze plant biedt: twee stimulansen, cineol en eugenol, die een goede spijsvertering ondersteunen en het ongemak veroorzaakt door maagzuur, darmgas of buikpijn verzachten.

Daarnaast heeft laurier vochtafdrijvende eigenschappen die de verwijdering van overtollig vocht uit het lichaam vergemakkelijken door een goede nierfunctie te bevorderen.

De plant kan ook helpen om andere afvalstoffen die schadelijk zijn voor je gezondheid uit het lichaam te verwijderen, zoals urinezuur of zware metalen, stoffen die problemen kunnen veroorzaken met de bloedsomloop alsook leverziekte, jicht en andere problemen verbonden aan de lever.

Enkele andere eigenschappen van laurier zijn:

 • Het is antibacterieel en antiseptisch
 • Het bevordert productieve hoest
 • Het is ontstekingsremmend

Hoe maak je kaneel en laurierthee voor gewichtsverlies?

Het drinken van een thee gemaakt van kaneel en laurierblaadjes is een geweldige manier om je lichaam te helpen opeengestapelde gifstoffen te verwijderen. Deze gifstoffen kunnen er in veel gevallen voor zorgen dat je stofwisseling vertraagt en dus niet meer optimaal functioneert.

Dit natuurlijke middel wordt steeds populairder en steeds meer mensen proberen anderen te overtuigen van de heilzame werking die de thee heeft.

Ingrediënten

 • 1 liter water
 • 2 kaneelstokjes
 • 10 laurierblaadjes

Bereiding

Je hoeft helemaal geen verborgen trucjes te achterhalen om deze eenvoudige thee te maken die kan helpen vet te verbranden en een opgeblazen buik te verminderen.Het enige dat je hoeft te doen is een liter water aan de kook brengen met daarin de kaneelstokjes en laurierblaadjes.

Zodra het water kookt, zet je het vuur laag en laat je de thee nog ongeveer vijftien minuutjes doorpruttelen. Haal de pan dan van het vuur en laat de thee een beetje afkoelen voordat je hem drinkt.

Hoe moet ik deze thee drinken?

Begin door in de ochtend een kopje thee te drinken op een lege maag. Na verloop van tijd kun je je inname verhogen door maximaal twee kopjes per dag te drinken. Wanneer je deze thee regelmatig drinkt, zul je zien dat de kilo’s er met gemak af zullen vliegen.

En wat misschien nog wel het beste voordeel is, is dat deze thee ervoor zal zorgen dat je buik vanaf het begin van de dag heerlijk plat is. Dit komt doordat de thee ontstekingsremmend is.

Contra-indicaties

Kaneel bevat een bestanddeel dat bekend staat als cumarine. Dit bestanddeel kan giftig zijn als je er te grote hoeveelheden van binnenkrijgt. Daarom zou je de aanbevolen dosering voor deze thee nooit moeten overschrijden.

Kaneel is afgeraden voor zwangere vrouwen, mensen die last hebben van spijsverteringsproblemen als maagzweren, gastritis en mensen die antibiotica slikken.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close