*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Vet verliezen rondom de buik en heupen!

0

Veel vrouwen hebben een probleem om af te vallen rondom de buik en heupen. Dieten helpt vaak wel met gewicht verliezen maar helaas nooit op de juiste plaatsen. Benen worden slanker, armen en gezicht. Maar echt een maatje kleiner word je niet. Doordat buiken en heupen, niet genoeg afslanken kan je nog steeds niet in de kleren, die je wil.

Dieet en afslanken
Een nadeel aan een dieet is dat je wel afvalt maar het lichaam kiest zelf waar het vet word verbrand. Daardoor duurt het dus veel langer om een bepaalde deel van je lichaam in vorm te krijgen. Bij vrouwen zal dit vaak bij de buik en heupen zijn. Hierdoor is alleen een dieet niet goed genoeg als je wilt afvallen bij je buik.

Lopen
Het is altijd goed om te bewegen en zo vet te verbranden al is het wel of niet op de juiste plaatsen. Dus blijf je in beweging. De beste manier is lopen. Wandelen tot hardlopen. Zo verlies je het meeste lichaamsvet.

Train je heupen met dans
Er is ook een leuke manier om rondingen te krijgen rondom je heupen.Dan kan je bijvoorbeeld gaan dansen, je kunt namelijk tegenwoordig cardio dansen. Zoals Zumba, daar hoor je de laatste tijd veel over. Je verbrandt vet en dan ook nog eens op de juiste plaatsen.

Buikspier trainen
Een echte strakke, platte buik daarvoor zul je echt iets meer voor moeten doen. Er zijn 3 spiergebieden in de buik. die allemaal op de juiste manier moeten worden getraind.
Wil je toch echt een platter en strakker buik. dan moet je dus je onderbuik -, bovenbuik – en zijspieren trainen.

Oefeningen
Onderbuikspieren: Je ligt plat op een matje. Je benen in de lucht. Doe zo ongeveer 3 minuten de airbike. Fiets in de lucht.

Bovenbuikspieren: Je ligt weer plat op de grond. Lift je zelf op tot ongeveer je knieën. Doe deze oefening 12 keer.

Zijbuikspieren: Je kunt altijd iemand te hulp vragen voor deze oefeningen. Om de zij spieren te trainen trek je de rechterknie naar je linker arm toe. Denk aan een crunch je lift je zelf op tot bijna zitstand.

Dus ga jij dit nu uitproberen? Vergeet dan niet te delen om iedereen zo fit mogelijk te krijgen!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close