Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Voeg slechts 1 theelepel van DIT mengsel toe aan je ochtend Koffie om gewicht te verliezen en calorieën te verbranden!

0

Je bent waarschijnlijk een van degene die verward en zelfs verontwaardigd is over de gedachte door vet en olie aan je kopje koffie toe te voegen.

Je zou misschien liever een niet-vette koffie alternatief nemen, zoals French Vanilla koffiemelk, en vergeet het feit dat de derde ingrediënt kokosolie is.

Maar we zijn hier om je te overtuigen om te stoppen met het tellen van calorieën en in plaats daarvan te beginnen met het verbeteren van je gezondheid!

Als je kokosolie toevoegt aan je kopje koffie, zal het niet leiden tot gewichtstoename, maar het zal in plaats daarvan je stofwisseling verhogen en je helpen calorieën te verbranden!

Deze olie is rijk aan middellange keten vetzuren, die anders worden gemetaboliseerd dan andere lange keten vetzuren in oliën.

Onderzoekers hebben gevonden dat de dagelijkse consumptie van 1 theelepel van middellange keten vetten (zoals kokosolie) de dagelijkse energie-uitgaven verhoogt met 5%, of tot 120 calorieën.

Ook is het niet om je koffie vettig te maken, maar het zorgt ervoor dat het een heerlijke en gezonde romige koffie wordt, en het zal de koffie niet doen afkoelen! Het behoudt ook de sterkte van de koffie zonder dat het verwatert.

Je kunt het ook zoeten met wat honing, en de smaak verrijken met vanille en kaneel.

Begin elke ochtend met het drinken van koffie in combinatie met een gezond ontbijt, en bekrachtig je lichaam, en verbeter aanzienlijk uw gezondheid en uiterlijk!

Deze koffie kan je combineren met 1-2 eetlepels grasgevoerd boter, 1-2 eetlepels Brain Octane of XCT olie (deze zijn 18x en 6x sterker dan kokosolie) met 1-2 koppen koffie gemengd in een blender.

Dit recept heeft de heerlijke smaak te wijten aan het gras gevoede boter, dat is 100% zuiver botervet, en het bevat geen suiker, GGO’s, en gluten. Grasgevoerd boter verhoogt het goede cholesterol en vermindert het risico op een hartziekten.

Het is rijk aan vitamine K2, die gezonde botten ondersteunt en verlaagt de kans op osteoporose.

De hulpstof Brain Octane, gedestilleerd uit kokosolie, is rijk aan laurinezuur die krachtige antivirale, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft. Het geeft energie aan het lichaam en geest, verbetert de cognitieve prestaties, en helpt het lichaam om vet te verbranden.

Kokosolie Koffie Creamer- Recept

ingrediënten
– 3/4 kop biologische, kokosolie
– 1 theelepel puur vanille-extract
– 1 theelepel biologisch, kaneelpoeder
– 1 eetlepel cacaopoeder, organische (optioneel!)
1/2 kop rauwe honing (laat het eruit als je niet van zoete koffie houdt)
instructies:

Meng alle ingrediënten in een kom, en klop het goed door elkaar totdat je een homogeen mengsel krijgt. Breng het over naar een glazen pot met een gesloten deksel.

Gebruik:

Je moet in eerste instantie 2 kopjes van uw favoriete (Eerlijk, biologische) koffie maken. Dan, terwijl het heet is, voeg 1-2 eetlepels kokosolie koffiemelk toe.

Meng het mengsel in een blender gedurende 5 seconden. Als je wil, kan je ook een theelepel met gras gevoederde boter toe voegen voor meer romigheid en om een nog rijkere smaak te krijgen.

Genieten!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close