*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Voer deze bewegingen elke nacht uit voordat u naar bed gaat, uw lichaam zal in een mum van tijd ontspannen (video)

0

Slapeloosheid, het onvermogen om ’s nachts goed te slapen of überhaupt te slapen, kan worden veroorzaakt door stress, jetlag, een gezondheidstoestand, de medicijnen die u neemt of zelfs de hoeveelheid koffie die u drinkt. Slapeloosheid kan ook worden veroorzaakt door andere slaapstoornissen of stemmingsstoornissen zoals angst en depressie. Als je vaak moeite hebt om in slaap te vallen, ben je niet de enige: veel mensen woelen en draaien uren in bed voordat ze eindelijk afdrijven en wat echte rust krijgen.

Wanneer het regelmatig gebeurt, kunt u zich overdag constant moe voelen, waardoor u mogelijk te veel suiker en koffie gebruikt om wakker te blijven en als gevolg zelfs depressief wordt en aankomt. Dat is serieus! Als je de volgende yogahoudingen doet voordat je naar bed gaat, val je in slaap (en blijf je in slaap).

Ze zijn allemaal vrij eenvoudig, dus zelfs als je nog nooit yoga hebt gedaan en jezelf niet als ‘flexibel’ ziet, kun je deze zonder problemen beheersen. Meer en meer wetenschappelijke studies hebben de gezondheidsvoordelen van yoga aangetoond, dus waarom er niet van profiteren? Je hebt niets te verliezen. De eerste keer dat je deze poses doet, is het goed om er niet te lang in te blijven. Eén minuut is genoeg. Later kun je de pose verlengen tot vijf minuten of zelfs langer.

Balasana – Kinderhouding

Als je knieproblemen hebt, is dit waarschijnlijk geen goed idee. Maar voor iedereen zal deze houding je zenuwstelsel, rug, schouders, buik en je geest ontspannen. Als je achterkant niet bij je hielen komt, vouw je een deken een paar keer om en stop je hem onder je billen zodat je hem echt kunt loslaten. Je kunt je armen uitstrekken voor je of ze aan je zijde ontspannen. Stel een alarm in zodat u weet wanneer u uit de pose moet komen. Terwijl je in de houding van het kind bent, moet je diep ademhalen, vooral in je rug.

Supta Baddha Konasana – gebonden hoek liggende houding

Sommige mensen noemen dit de vlinderhouding: liggend op je rug, steun je knieën op, plaats je voetzolen tegen elkaar en laat je knieën zachtjes naar de zijkanten vallen. De meesten van ons kunnen niet plat in deze houding liggen. Onze knieën zullen minstens een paar centimeter van de grond verwijderd zijn. Leg dus om te ontspannen een stapel boeken of een opgerolde deken of kussen onder elke knie. Laat je armen langs je zij uitsteken, ook helemaal ontspannen. Adem helemaal in je onderbuik.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close