Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Vrouw verloor 125 pond door één verandering te maken van week tot week

0

Afvallen kan zeer uitdagend zijn en het hele proces vereist sterke wil en vastberadenheid, omdat veel mensen binnen de eerste paar weken stoppen.

Dieet kan moeilijk zijn, maar het is mogelijk, en zodra men zichtbare resultaten opmerkt, wordt het gewoon gemakkelijker. Echter, agressieve diëten zijn geen goede optie, omdat ze de gezondheid kunnen schaden en tot jojo-effecten kunnen leiden.

Daarom is het veel beter om stap voor stap te gaan en geleidelijk je doelen te bereiken. Keely Dellit, een moeder van drie kinderen, deed een stap-voor-stap benadering en slaagde erin het lichaam van haar dromen te krijgen. In slechts 14 maanden verloor ze 125 pond!

Ze vertrouwde niet op afslankpillen of thee of op een andere snellere manier om in vorm te komen. In plaats daarvan was ze geduldig en besloot ze van de lange reis te genieten, maar op een gezonde manier af te vallen.

Sinds haar tienerjaren werkt ze in een fastfoodrestaurant, dus begon ze aan te komen en ook haar zwangerschappen droegen bij aan haar gewicht, dat was bijna 280 pond.

Nadat ze haar derde kind had gekregen en ze op de weegschaal stapte, woog ze 278 pond, en op dit moment wist ze dat ze iets moest doen om haar gezonde lichaam te herstellen.

Haar plan was gezond eten en dagelijks sporten. Ze besloot een kleine verandering per week te maken, wat haar hielp om een ​​gezondere levensstijl op te bouwen.

Aanvankelijk besloot ze om allerlei soorten fastfood en lekkernijen uit te schakelen. Daarna koos ze kleinere porties. Naarmate de weken verstreken, maakte ze geleidelijk iets gezondere vervangingen (ze at bijvoorbeeld gegrilde kip in plaats van knapperige kip.)

Ze begon kleinere porties maaltijden te nemen en gaf uiteindelijk frites op, dronk bruisend water in plaats van sap en frisdrank en verving wit met bruine rijst. Vervolgens consumeerde ze plantaardige melken in plaats van zuivel, at ze thuis in plaats van het bestellen van meeneemproducten en transformeerde ze geleidelijk haar dieet, dat nu volledig gezond was en heel weinig koolhydraten bevatte.

Ze dronk ook veel water.

Hier is een voorbeeld van haar dagelijkse menu:

Ontbijt: twee roereieren en een kleine kom havermout met bessen.
Lunch: Gegrilde kip of tonijn en een grote salade (sla, avocado, komkommer, wortels, paprika’s)
Diner: gestoomde vis met gekookte groenten.
Snack: Eiwitrepen, wortelstokken of natuurlijke soorten pindakaas.

Bovendien zegt ze dat ze de eerste 6 maanden geen specifiek oefenplan volgde, ze ging gewoon wandelen of deed een aantal trainingen die ze op YouTube had gevonden. Later, toen ze haar lichaam versterkte, sloot ze zich aan bij een klas voor een bootkamp. Ze was dol op de boot camp-sessies en werd uiteindelijk een gecertificeerde persoonlijke trainer.

In slechts 14 maanden verloor ze 125 pond, en dat was alleen mogelijk omdat ze van haar afslankdoelstelling de prioriteit maakte.

Ze gaf wel toe dat ze onderweg veel moeilijkheden ondervond, omdat ze het gevoel had dat ze elke keer een heleboel miste als ze NEE moest zeggen tegen heerlijke dingen zoals pizza of cupcakes, en ze worstelt nog steeds met deze gevoelens.

Ze zegt dat ze elke dag bewust moet blijven van haar voedselkeuzes om te verbeteren. Maar ze voegt eraan toe dat ze ook haar passie, gezondheid en fitheid heeft gevonden en dat ze nu anderen kan helpen die soortgelijke strijd doormaken.

Ze raadt mensen aan traag te beginnen en zich te concentreren op alle kleine successen die ze gedurende de dag beleven.

Bronnen:

body2diefor.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close