Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Vrouw voelt zich sexier dan ooit na het besluit haar zilveren haar te omarmen

0

Je haar grijs zien worden maakt deel uit van het verouderingsproces. Grijs haar op je 21ste is echter een nachtmerrie. Het haar van Sara Eisenman werd grijs toen ze 21 werd en ze moest haarkleurmiddelen gebruiken om haar zilveren haar te bedekken.

Het leven is gemakkelijk voor 21-jarigen. Ze zijn gezond, jong en zitten vol met leven. Sara was dat allemaal, maar haar haar was grijs.
Alles is van de ene dag op de andere gebeurd Ze keek zichzelf in de spiegel en zag de zilveren haren. Het was moeilijk voor het meisje in Arizona om haar zilveren kapsel te accepteren, daarom heeft ze om de twee weken haar haar geverfd. Ze zou nooit iemand haar natuurlijke haar laten zien.

Sara verfde zelfs haar haren uren voordat ze haar zoon Abe baarde. Ze wilde niet dat bezoekers haar natuurlijke haarkleur zagen. Vijftien jaar later is er iets veranderd. Na het baren van haar tweede kind, Naomi, zag Sara de dingen anders.

Ze hield op met haar haar te verven en voelde zich vrij en geliefd. Haar zilveren haar was haar kroon en Sara was er trots op.

Sara’s man, Hanan, steunde haar bereidheid om haar natuurlijke haarkleur te dragen. Haar vrienden waren niet zo ondersteunend als Hanan. Ze vertelden haar dat ze eruit zou zien als een oude heks. Sara was klaar om te bewijzen dat ze ongelijk hadden.

Geen haarverf, haarkleurkrijt, poeders en andere producten meer. Sara kon zich geen regelmatige bezoeken aan een salon veroorloven en had haar haren altijd geverfd met goedkope kleurstoffen.

Vandaag is Sara 44 en is ze trots op haar grijze lokken. Ze had het gevoel dat al die jaren die ze verloor en zich verstopte, terugkreeg. Ze probeerde niet in de maatschappij te passen en ‘schoonheidsregels’ te volgen. Sara was blij met haar natuurlijke uiterlijk.

De zelf-wedergeboorte was het beste deel van het proces. Sara droeg de kleding die ze wilde dragen en genoot van verschillende kleuren. Ze veranderde haar make-uproutine en pakte een paar sjaals en hoofdbanden. Ze had meer plezier dan ooit.

De juiste beslissing

Grijs worden was niet gemakkelijk, maar het omarmen van de verandering heeft Sara nooit problemen opgeleverd. Er zijn geen nadelen en ze heeft niets verloren, behalve enkele nepvrienden die haar hebben veroordeeld. Ze kreeg vrijheid en was zelfverzekerd. Sara droeg niet langer bij aan de giftige chemische belasting, en daar was ze blij mee.

Deze beslissing hielp Sara zich vrij, aantrekkelijk en mooi te voelen. In plaats van te verouderen, moeten we een betere versie van onszelf worden en worden. Sara omhelsde zichzelf en dat is de beste beslissing die ze ooit heeft genomen.

Sara is niet de enige die dit probleem heeft. Er zijn zoveel mensen die hun zilveren haar proberen te verbergen. Grijs haar is een symbool van veroudering en sommige mensen haten dat. Ze zijn niet in staat om hun leeftijd te accepteren, en grijs worden op 21 is onaanvaardbaar.

Sara’s verhaal zou een inspiratie voor iedereen moeten zijn. Ze kon haar haar niet veranderen en werd er na 15 jaar verliefd op. Het is tijd voor jou om hetzelfde te doen. Heb jezelf lief zoals je bent.

Bronnen:

waterballoon.me
www.msn.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close