*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Vrouwen die worden omringd door planten zijn gelukkiger en leven langer

0

Wanneer was de laatste keer dat je ging wandelen in het park? Een onderzoek ondersteund door Harvard T.H. Chan School of Public Health en Brigham Women’s Hospital vonden dat vrouwen omringd door planten langer leven.

Het duurde acht jaar voordat onderzoekers tot een conclusie kwamen. Als u uw dag doorspekt met vegetatie, neemt de levensduur toe. De natuur biedt grote kansen voor sociale betrokkenheid en fysieke activiteit, en bossen zijn minder vervuild dan uw buurt.
Planten hebben een gunstige invloed op de geestelijke gezondheid en verlagen het risico op depressie.

Maar als u niet genoeg tijd heeft om in het park te wandelen of niet van wandelen houdt, moet u zeker kamerplanten houden. Dit zal uw productiviteit verbeteren, de lucht in uw huis zuiveren en uw bloeddruk verlagen.

Volgens Peter James, onderzoeksassistent in de afdeling Epidemiologie van Harvard Chan School, verlaagt vegetatie de sterftecijfers.

Hoe een depressie te voorkomen? Zorg ervoor dat er veel bomen en bloemen in de omgeving zijn.
Planten verlagen het risico op ademhalingsproblemen en kanker. Deze studie toonde aan dat vrouwen met vegetatie in hun vertrekken een 34% lager risico hebben om te overlijden aan ademhalingsproblemen en 13% minder risico op aan kanker gerelateerde sterfte.

Tot slot

Planten verminderen de mortaliteit en helpen u actiever te worden. Ze filteren chemicaliën en stimuleren je mentale gezondheid. Vegetatie vermindert de gevolgen van klimaatveranderingen en optimaliseert uw algehele gezondheid.

Je kunt sommige planten gebruiken om de lucht in je huis te zuiveren. Aloë Vera, Peace Lily, Spider Plant, Snake Plant, Jasmine en Lavender zijn geweldige opties.

Bronnen:

mysticalraven.com
fashionjournal.com.au

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close