*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Vuil is niet meer vuil. Uw kinderen hebben meer microben nodig, geen antibiotica

0

Toen Jack Gilbert een nieuwe vader was, kreeg hij advies over de juiste zorg voor zijn kind, bijvoorbeeld wanneer hij antibiotica moest gebruiken of hoe vaak hij zijn fopspeen moest steriliseren. Jack Gilbert is een wetenschapper die microbiële ecosystemen onderzoekt.

Dus toen zijn tweede kind werd geboren, besloot hij te onthullen wat de risico’s zijn wanneer een kind in contact komt met ziektekiemen. En volgens Jack bleek het blootstellen van het kind aan bacteriën nuttig.

Hij suggereert dat wanneer een fopspeen op de vloer valt en je eraan likt en het vervolgens in de mond van je kind stopt, zijn immuunsysteem kan worden verbeterd.

Bovendien schreef Gilbert een boek om vele vragen te beantwoorden die ouders sinds altijd hebben gesteld. Zijn boek heet Dirt is Good: The Advantage of Germs for Developing Immune System of Your Child.

Hieronder ga je informatie lezen uit een interview met Jack Gilbert.

1. Wat hebben ouders fout?
Volgens Jack is een oversterilisatie van het milieu en het nooit vies laten worden van een kind een vergissing. Wanneer een kind bijvoorbeeld buiten vies wordt, steriliseert de ouder het en zorgt ervoor dat het vuil niet in de buurt van zijn gezicht komt.

En het is niet goed om een ​​kind uit de buurt van dieren te houden. Ouders kunnen natuurlijk hun handen wassen als er griep of een virus is, maar de lik van een hond is niet erg, integendeel, het is heilzaam.

2. Is handdesinfecterend middel positief of negatief?
Jack zegt dat handdesinfecterend middel slecht is, maar water en zeep zijn prima en zijn niet zo schadelijk voor de gezondheid van een kind.

3. De 5-secondenregel (als er iets op de grond valt, duurt het 5 seconden om vuil te worden)
Zoals Jack meldde, is deze 5-secondenregel niet echt. Hij zegt dat alleen milliseconden voldoende zijn voor microben om zich aan een stuk voedsel te hechten. Het is echter niet gevaarlijk als je voedsel op een vloer laat vallen die niet zo besmettelijk is.

4. Moet een fopspeen worden gewassen of gelikt als deze op de vloer valt?
Jack zegt dat volgens een onderzoek 184 kinderen wiens ouders hun fopspenen hebben gelikt, een beter immuunsysteem leken te hebben.

5. Zijn allergieën het gevolg van overbescherming?
Nou, Jack meldde dat allergieën absoluut een gevolg zijn van overbescherming. Vroeger lieten mensen hun kinderen in contact komen met dieren, planten, vuil, enz. Nu wonen we nu allemaal in gesteriliseerde huizen. Het immuunsysteem van de kinderen is dus hypergevoelig.

Bovendien legt Jack uit dat het lichaam van een mens neutrofielen bevat die te verveeld raken als ze niets te doen hebben. Dus wanneer ze iets opmerken, zoals een stuk stuifmeel, worden ze ontstekingsremmend. En dat is de reden achter astma, eczeem en voedselallergieën.

6. Het advies van Jack Gilbert.
De wetenschapper Jack Gilbert raadt je aan om kleurrijke en groene groenten en vezels in het dieet van je kind te betrekken. Maar het belangrijkste advies dat hij kan geven, is om uw kind veel dingen te laten ervaren. Er is geen risico als het kind wordt gevaccineerd, dus als u niet te beschermend bent als het gaat om ziektekiemen, wordt uw kind sterker.

Al met al, ouders, je moet niet zo gestrest zijn als je kind de chocolade eet die op je tapijt is gevallen. Laat uw kinderen ook met uw huisdieren spelen. Je wilt gezondere kinderen opvoeden, toch?

via:

npr.org

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close